www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

anketarji
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
polh
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2005 18:27
Aktiv.: 0.95
Kraj: Maribor-Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 15, 2008 11:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Z jehovci pa prav ne smeš biti prijazen. Ker če si, je to kot naročilo na spam stražnega stolpa... Ker sem precej umirjen človek sem enkrat pač prijazno vzel tisti papir, ki sta mi ga jehovki tiščali in se poslovil. Pol leta sta vsak mesec prinesli nov izvod!!! Vse skupaj se je končalo ko sta mene in mojo punco začeli vabit na nek svoj shod. Takrat sem si vsz čas in prijazno razložil, da naju ne zanima in da tudi stražnega stolpa ne rabiva. Na srečo sta razumeli.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.44
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 15, 2008 11:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sebaveh je napisal/a:
VolkD je napisal/a:
piroman je napisal/a:
Enkrat samkrat so me na vratih napadle jehovke. Smo imeli zanimivo debato, po kateri mi niti brezplačnega izvoda Stražnega stolpa niso pustile Twisted Evil

Haha, tole me je spomnilo na enega mojega prijatelja..
Odpre vrata, pa jehovci zunaj.
Potem pa slišim... Ooooooo.. imate 3 sekunde da greste .....naprej.
Šok. Meni nič jasno. Jehovcem pa še manj.
Potem pa en tak tresk, da sem mislil, da bodo vrata padla dol. Tip pa: " Zamudili ! Tri sekunde je mimo."

Takim moraš postaviti vprašanje: Če je res to, da imajo enkrat na leto taki praznik, ko se vsi slečejo, gredo v gozd, in potem hopacupa vsi križemkražem? Laughing

Ahaha aaa mene bo pobral od smeha.. Laughing Laughing

Priznam, mene je nekoč neka gospodična dobila zarad nekih divjih odlagališč jedrskih odpadkov..
Na začetku sem odgovarjal na vprašanja (večinoma z da in ne Laughing), ko pa je prišla do vprašanj, na katera bi moral odgovoriti z lastnimi besedami.. Najprej kake 5x da (čeprav je ponavljala isto vprašanje in mi zraven govorila, če lahko odgovorim bolj podrobno Laughing), meni je šlo že resno na smeh, ko sem končno prisluhnil vprašanju: Ali vas odlagališča jedrskih odpadkov motijo? Pa sem kar naravnost odgovoril, da verjetno ne ampak da mi tista roka pride pr***eto prav Laughing
Slišati je bilo samo še *tuut* *tuut*
No, pa je bilo naslednji dan v šoli malo smeha Laughing

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.91
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 7:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Moral sem torej eno nadstropje nižje
- kje se dobijo poceni displeji z video vhodom ? Pa da niso super mikro miniaturne izvedbe ? Da lahko normalno vidiš vsaj obraz človeka ? Kamere (za nad vrata) niso problem, teh je kot smeti, displeji pa so dragi
Nazaj na vrh
Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.03
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 9:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najbolje da vzameš eno izmed teh digitalnih LCD televizij. So poceni, gledaš samo da imajo recimo kompozitni vhod in to je to. Če imaš cca 7' zaslon se da človeka precej dobro ogledati (še posebej če je anketarka, ki računa da bo dosegla kaj s svojim dekoltejem) Twisted Evil

Poglej v večje trgovine, pa tudi Hof** ima včasih akcijo. Kvaliteta ni na višku samo za tvoje potrebe je več kot dovolj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 19.96

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 16, 2008 11:12 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

UHF modulator pa na navadno TV. (SCART in ostale vtikline so ponavadi že zasedene...)
Štromarjem to naj ne bi bil problem zvezat.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zuti
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Feb 2005 23:49
Aktiv.: 0.27
Kraj: Mb

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 17, 2008 12:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobro, tudi jaz ne maram preveč anketarjev, ampak če pomislim, da so med njimi tudi študentje, ali brezposelni ki bi si pač radi na nek način prislužili kakšen evro ponavadi privolim v anketo, kajti plačani so po izvedeni anketi. Ne bo me vzel hudič, če si 2-3 krat na leto vzamem 10 min. časa zanje. Mi je klub vsemu lažje, kot pa si jemati čas za npr. dimnikarje, pa še plačati jih je potrebno. Je pa res, da je odvisno kakšen nastop ima anketar, zato kakšnega tudi odslovim. Če pa pridejo na vrata kakšni jehovci ali podobni, je pa zadeva čisto drugačna. Po neupoštevani lepi besedi sem sposoben narediti marsikaj.
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.30
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 17, 2008 5:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče malo neumno vprašanje, ampak... kdo so jehovci?
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Obelix
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59
Aktiv.: 9.02
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 17, 2008 5:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vtipkaj v google "Jehovove priče", pa boš več izvedel.

LpA
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 17, 2008 5:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Obelix je napisal/a:
Vtipkaj v google "Jehovove priče", pa boš več izvedel.

LpA

Sem vtipkal... in našel. Pa [slovenščina je zame španska vas] so nori! Kere budale si grejo tako življenje pa taka prvila zmislit Rolling Eyes Rolling Eyes

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.87
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 16, 2009 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če mi pridejo težit na vrata jih vprašam, če so pripravljeni podpisat naročilnico in jim lahko izstavim račun in seveda, da je moja ura 70€ - potem sem jih pripravljen poslušati kolikor hočejo...no ni ga bilo še korenjaka ne v živo in ne po telefonu, ki bi rinil naprej. Ena anketarka me je trikrat vprašala po telefonu, če resno msilim...in ko sem ji pritrdil ...no od takrat naprej ni več klicev iz Prešernove družbe.
LP
Boris
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70605.95

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 16, 2009 11:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 16, 2009 11:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Jehovcev se lahko hitro znebiš, npr.:
- vprašaj jih, zakaj se 8. novembrom 1995 ni nič zgodilo?

Zakaj?

Davorin
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Okt 2006 16:28
Aktiv.: 0.57

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 17, 2009 12:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://iz.visitingworld.com/modules.php?name=News&file=article&sid=209
Nazaj na vrh
capo77
Član
Član

Pridružen-a: Ned 25 Jan 2009 23:20
Aktiv.: 0.24
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 17, 2009 2:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede nagradnih listkov, ki jih nekateri v trgovinah izpolnjujejo. Ne, da ne boste nič dobili, dobivali boste sporočila na gsm in to pošteno pri telefonskem računu plačali. Račun je lahko večji tudi za 10 eurov in še več na račun reklam. Nič ni zastonj, žal. Jehovke pa pa nagnat. Lp.K.
Nazaj na vrh
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.15
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 17, 2009 8:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še ena štorija od prodajalcev od vrat do vrat.

Pred leti je eden ponujal neko knjigo o Slovencih. Naučena lajna, hvala ne bom kupil, lep pozdrav.

Čez nekaj mesecev drug z isto knjigo. Lajno ustavim in povem vprašanje, ki sledi, če bi lajno pustil pri miru. Tip malce zbegan in mu povem, vaš kolega je bil pred kratkim tu, pa me ni prepričal ne on, ne vi.

O "anketarjih", ki so bili povod za to temo. ni tako redko, da se v njihovem stranskem učinku, bere v raznih poročilih OKC.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni