|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mrbrdo Neznanec

Pridružen-a: Pon 12 Jan 2009 2:30 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 2:34 am Naslov sporočila: 7" touch screen folija + usb kontroler |
|
|
Lep pozdrav,
Zanima me kje bi lahko dobil omenjeno zadevo, torej 7" touch screen (interaktivno) folijo in še USB kontroler za le to?
V eni starejši temi tu sem zasledil http://www.paltronix.com/touch.htm , problem pa je ker nimajo USB kontrolerja. Zadevo potrebujem za Asus EEEPC 701, sem se odločil da bom poskusil naredit touch-screen mod.
Trgovina mora nujno bit v EU, kakšna nemčija/avstrija/italija bi bilo super, rabim pa dostavo po pošti.
Hvala! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.73 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 3:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Malo poglej po bolhi, je kar nekaj tega.
Primer 1
Primer 2 _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.33
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 8:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Ali pa ebay. _________________ Answers: $1, Short: $5, Correct: $25, dumb looks are still free. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mrbrdo Neznanec

Pridružen-a: Pon 12 Jan 2009 2:30 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 12, 2009 4:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem našel na nemškem ebayu za 29€ in 5€ poštnina v Slo. Fino.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 484 dni