|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.75 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2009 11:01 pm Naslov sporočila: Fraps |
|
|
Imam en problem z programom Fraps. Rad bi posnel kako sem uporabljal nek program tako, da bi Fraps snemal okno in prav tako tudi mojo miško. Gledal sem nekaj pod pomoč vendar mi ni uspelo. Kako se to izvede? _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.48 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 12:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem v ta namen uporabljal Camtasia Studio. Mislim, da sem uporabljal Trial verzijo, nisem pa 100% prepričan... _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.82 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 12:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Uporabi Windows Media Encoder.
Brezplačen za DL z M$ strani, če imaš legalne windowse. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.53 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Čet Jan 15, 2009 1:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem uporabljal oba programa. Fraps ter Camtasia Studio. Za snemanje v igricah ( demotih ) sem uporabljal fraps. Ko sem pa snemal v windowsu sem pa uporabil Camtasia Studio.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 473 dni