|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gregio Član

Pridružen-a: Pon 14 Jul 2003 19:38 Prispevkov: 45 Aktiv.: 0.19 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 7:50 pm Naslov sporočila: navigacija I-go |
|
|
Zanima me,če jo kdo ima,in kako se ga uporblja z Microsoftovim Active Sync,problem je ko ga pc ne prepozna(naprave),edino kar mi zaznava je izmeljiv disk,a mogč kdo ve kaj je treba narediti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Navodila si prebral? _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregio Član

|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 8:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem naredil,kot je pisalo,na več načinov,samo,nažalost ne dela,oziram sem razmišljal,da,če bi šlo,da bi kopiral mape direktno na sd kartico? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 8:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
oni izmenljiv disk je tvoja SD kartica _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregio Član

|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 8:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
simon to vem,problem se pojavi,ker mi naprave ne zaznava,mi ni jasno zakaj,a bi blo možno,da je traba kaj v napravi nastavit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za začetek bi lahko najprej napisal kaj o GPS napravi - tip - hardware ... o čem sploh sprašuješ?
Sicer se mi malo svita, in ti zato lahko povem le, da je treba vsako originalno napravo najprej softwersko "odklenit" (da tudi v njej starta Active Sync) potem pa lahko šele šariš po njenem flashu ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregio Član

|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 10:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gre za iGO-683 B |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
titov Neznanec

Pridružen-a: Pet 13 Jun 2008 23:19 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: kinbež
|
Objavljeno: Pet Jun 13, 2008 11:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo pozno a vendarle. Napravo priklopi na USB in resetiraj (potisni priložen kuli v malo luknjico na desni strani naprave, hah ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregio Član

|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2008 1:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
A mogoče ve kdo kako se naredi hardverski reset za igo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LENUH Član

Pridružen-a: Pon 06 Nov 2006 15:13 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.17 Kraj: vreme
|
Objavljeno: Pet Feb 20, 2009 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da boš moral v win CE5.0. To storiš tako, da iz googla potegneš iz strani adivor.it Filemanager CE in ga prekopiraš na eno sd kartico. SD kartico s to datoteko vstavi v dsmmc režo navigatorja in resetiraj. Morda bo potrebno filemanCE preimenovati v datoteko na katero se sklicuje tvoj gps ob zagonu. V originalu mora to biti exe datoteka. Recimo pri mojem Blaupunktu, ki ima vmesnik Igo8 je to datoteka igolaunch.exe. Torej moraš datoteko FilemanCE preimenovati v igolaunch in nato reset...moral bi biti v wince5.0. Od tu lahko dostopaš do flash memorije pa do Windows direktorija v katerem je ena datoteka USBman. Klikini nanjo in odpre se ti pogovorno okno v katerem moraš spremeniti iz none v USB mass storage. Zdaj lahko dostopaš preko usb do flash memorije brez activsync 4.5 ali katerga drugega programa za komunikacijo pc-wince5.0. To velja za moj travel pilot easy od Blaupunkta, ki čez mejo stane slabih 80€. Predvidevam, da je tvoj primer zelo identičen. Če ti bo uspelo sporoči, ker od tu naprej se šele začnejo problemi , če želiš dodati še kako mapo iz Igo8. Te lahko dobiš na rapidshare ali kje drugje. Vse kar je napisano lahko škoduje vaši napravi zato ne prevzemam odgovornosti za morebitne nevšečnosti...spodaj lepo piše..čez pet dni po registraciji srčni zastoj....to je čista resnica ...žal nas je več takih. _________________ prihajajo in odhajajo...jaz pa lenarim in še vedno živim |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni