|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
promehanik Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41 Prispevkov: 611 Aktiv.: 2.57
|
Objavljeno: Pet Feb 20, 2009 9:16 pm Naslov sporočila: Nakup sokovnika |
|
|
V Hoferjevem letaku sem zasledil, da bodo imeli akcijo za sokovnik. Cena bo 29,99€, redna cena pa je 39,99€. Vidite ga lahko na pripeti sliki. Zanima me ali ga kdo že ima in kakšne so izkušnje?
Nekaj podobnega imajo ga tudi v TopShop in je cena 119,60€.
http://www.topshop.si/sokovnik_power_juicer-9670-p.html
Zanima me ali je vreden 4x več kot iz Hoferja? Kaj je pomembno pri sokovniku?
lp, prom
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
26.33 KB |
Pogledana: |
5 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
spy Član

Pridružen-a: Sre 06 Sep 2006 20:43 Prispevkov: 403 Aktiv.: 1.76 Kraj: Tržič
|
Objavljeno: Sob Feb 21, 2009 12:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Imam podoben sokovnik ampak neke druge firme. Prvi mesec smo ga redno uporabljali, sedaj pa .... sem ter tja, enkrat na pol leta. Problem je, da se preveč zamudiš s čiščenjem vsega. To se mi zdi pomemben faktor. Če že mora biti tekoče sadje raje uporabim palični mešalnik, ki je očiščen v 10 sekundah. Moje mnenje...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.06
|
Objavljeno: Sob Feb 21, 2009 12:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Ko pri teh sokovnikih prebereš navodila in vidiš, da moraš odstraniti lupino, pečke, koščice, peclje, pa kaj jaz vem kaj še, se ponavadi po prvem navdušenju odločiš, da boš zadevo dal v kot, nekaj kasneje v omaro, na koncu pa v klet.
Čiščenje je tudi ena taka čudna zadeva, če ga uporabljaš za kozarec ali dv soka na dan, ga več čistiš kot uporaljaš.
Tako da, .......
_________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 2 dni