www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nakup sokovnika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
promehanik
Član
Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41
Aktiv.: 2.57

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 20, 2009 9:16 pm    Naslov sporočila:  Nakup sokovnika Odgovori s citatom

V Hoferjevem letaku sem zasledil, da bodo imeli akcijo za sokovnik. Cena bo 29,99€, redna cena pa je 39,99€. Vidite ga lahko na pripeti sliki. Zanima me ali ga kdo že ima in kakšne so izkušnje?
Nekaj podobnega imajo ga tudi v TopShop in je cena 119,60€.
http://www.topshop.si/sokovnik_power_juicer-9670-p.html
Zanima me ali je vreden 4x več kot iz Hoferja? Kaj je pomembno pri sokovniku?

lp, prom

sokovnik hofer.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  26.33 KB
 Pogledana:  5 krat

sokovnik hofer.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
spy
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Sep 2006 20:43
Aktiv.: 1.76
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 21, 2009 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam podoben sokovnik ampak neke druge firme. Prvi mesec smo ga redno uporabljali, sedaj pa .... sem ter tja, enkrat na pol leta. Problem je, da se preveč zamudiš s čiščenjem vsega. To se mi zdi pomemben faktor. Če že mora biti tekoče sadje raje uporabim palični mešalnik, ki je očiščen v 10 sekundah. Moje mnenje...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.06

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 21, 2009 12:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko pri teh sokovnikih prebereš navodila in vidiš, da moraš odstraniti lupino, pečke, koščice, peclje, pa kaj jaz vem kaj še, se ponavadi po prvem navdušenju odločiš, da boš zadevo dal v kot, nekaj kasneje v omaro, na koncu pa v klet.

Čiščenje je tudi ena taka čudna zadeva, če ga uporabljaš za kozarec ali dv soka na dan, ga več čistiš kot uporaljaš.

Tako da, .......

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 2 dni