|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Edi Član

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2007 23:12 Prispevkov: 169 Aktiv.: 0.79 Kraj: Ljubljana - Kot pri Ribnici
|
Objavljeno: Pon Feb 23, 2009 6:29 pm Naslov sporočila: Kaj lahko naredim iz tem...ericsson GS18 data fax phone |
|
|
Od znanca sem dobil tale mobitel, Ericsson Data phone Gs 18. Zraven je škatla z navodili, neka PUK koda telefona na žalost polomljen CD z softwerom in RS 232 kabel.
Bi se dalo tole uporabit za uplowdanje slike na spletno stran?
Če pa komu prav pride se pa tud lahko zmenva.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Edi Član

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2007 23:12 Prispevkov: 169 Aktiv.: 0.79 Kraj: Ljubljana - Kot pri Ribnici
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Žalost 65 ogledov pa nobenga, ki bi vsaj napisal tran ga vrzi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmartin Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Zg. Polskava
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 8:13 pm Naslov sporočila: Re: Kaj lahko naredim iz tem...ericsson GS18 data fax phone |
|
|
Edi je napisal/a: |
....neka PUK koda telefona... |
Pozdravljen,
če ne veš niti kaj je PUK koda ( in se po mojem nisi niti putrudil poiskati kaj je to) potem si v trdi "temi".... _________________ Lep pozdrav,
webmartin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.43 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 9:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot si rekel, ena od možnosti, da ga vržeš stran.  _________________ LP! Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 10:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
GregorN je napisal/a: |
Kot si rekel, ena od možnosti, da ga vržeš stran.  |
Druga možnost je, da ga jaz vzamem in probam kaj uporabnega iz njega naredit.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Edi Član

|
Objavljeno: Tor Feb 24, 2009 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
OK
takole, PUK koda je kot je meni znano za odblokiranje zakodiranega telefona. Res nisem preveril ali je ta koda namenjena telefonu, faxu ali pač je ostala v škatli od kakšne SIM kartice. Kot sem napisal dobil sem zadevo za eno pijačo in nisem njen prvi lastnik. Zato tudi ne morem vedeti čigava je ta koda...
Glede na to, da ni nobenega kandidata iz moje bližine bom naredil tako, komplet dam tistemu, ki se mu ljubi zlotat 2 ali 3 metre dolg UTP kabel, ki bi imel na eni strani COM konektor in na drugi navaden telefonski konektor. Primer potrebnega kabla je na linku:
http://forum.zevs.si/index.php/topic,1978.0.html
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.07 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Feb 25, 2009 12:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Haha.. meni se ljubi zlotat, če se tebi ljubi do mene to iskat. Pa Gs 18 sploh ne potrebujem.  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Edi Član

|
Objavljeno: Sre Feb 25, 2009 6:34 am Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Haha.. meni se ljubi zlotat, če se tebi ljubi do mene to iskat. Pa Gs 18 sploh ne potrebujem.  |
Ideja ni slaba, tako ali tako bi te rad osebno spoznal in ne samo bral o tebi Kaj bi ti pa prav prišlo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.07 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Feb 25, 2009 1:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ideja ni slaba, tako ali tako bi te rad osebno spoznal in ne samo bral o tebi Kaj bi ti pa prav prišlo? |
Dobrodošel. Pa nikar mi nič ne nosi. Je tega tolko tukaj, da če kaj prineseš se ti lahko zgodi, da te moja zastrupi  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Feb 25, 2009 2:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gledam shemo tega kabla - wtf za kaj bi to rabil? saj sploh nima mase (GND) povezave? Bumsi
Vremenska postaja ima sigurno tudi maso povezano. Malo preveri tole shemo kabla. Nekaj ne štima. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Edi Član

|
Objavljeno: Sre Feb 25, 2009 5:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Gledam shemo tega kabla - wtf za kaj bi to rabil? saj sploh nima mase (GND) povezave? Bumsi
Vremenska postaja ima sigurno tudi maso povezano. Malo preveri tole shemo kabla. Nekaj ne štima. |
Odkod tale skica več ne vem, vem samo, da sem original kabel ob selitvi nekam vrgel verjetno prepričan, da je od kakega starega modema... res sem nor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni