|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 20, 2009 9:08 pm Naslov sporočila: Nadomestna baterija za Canon G7 |
|
|
Malo sem gledal kje bi kupil dodatno baterijo za Canon G7
Kot sem videl za original Canon obstajata dva tipa in sicer:
- NB-2L ter
- NB-2LH
Zadnja naj bi imela večjo kapaciteto in to imam tudi sedaj v uporabi.
Ta je 7.2V 720mAh tip pa Li-ion
Kot sem brskal po našem netu sem našel identično in originalno baterijo za ceno 73€
Našel pa sem tudi alternativo, ki je deklairana kot :
- Baterija NB-2LH za Canon 2500mAh Li-Polymer
Nekako je omenjeno, da gre za kopijo originalne baterije z seveda višjo kapaciteto in za precej nižjo ceno.. 33€
Sedaj pa sem v dilemi kaj nabaviti.
Bo originalni polnilec znal pravilno polniti ta tip baterije z 2x večjo kapaciteto?
Ali raje kupim originalno baterijo in plačam zanjo več kot še nekrat več denarja??
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 25, 2009 11:52 pm Naslov sporočila: Re: Nadomestna baterija za Canon G7 |
|
|
teslo je napisal/a: |
Sedaj pa sem v dilemi kaj nabaviti.
Bo originalni polnilec znal pravilno polniti ta tip baterije z 2x večjo kapaciteto?
Ali raje kupim originalno baterijo in plačam zanjo več kot še nekrat več denarja?? |
Ali res nihče ne ve odgovora ozrioma ne more niti kaj pripomniti??
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Čet Feb 26, 2009 8:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Če je polnilec inteligenten menim da bo napolnil baterijo. Mogče pa lahko pogledaš tudi tole baterijo. Je cenejša, brez poštnine...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Feb 27, 2009 9:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če rabiš tako kot je na sliki se oglasi pri meni.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
73.2 KB |
Pogledana: |
9 krat |

|
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni