www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nalaganje Windows XP
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kljuka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Jan 2009 19:37
Aktiv.: 0.40
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 24, 2009 12:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče tole

SteadyState
DeepFreeze
HDD King
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.34
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 25, 2009 2:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LP vsem zopet sem tukaj s problemom!

Ko želim naložiti driverje za zvočno kartico na matični plošči, integrirana, mi le ti javijo napako, da jih ni možno namestiti!

Tako mi sedaj ne delujejo zvočniki, ko želim poslušati glasbo na Youtube ali kje drugje, zanimivo pa je to:
ko grem v program za obdelavo zvoka, XpertVison in Realtek HD audio manager mi v slednjem ko pritisnem play za preizkušnjo zvoka zaigra melodija iz zvočnikov, če pa poslušam glasbo v WinAmpu ali kje drugje pa te ne slišim!

Kaj naj naredim?

napaka_zvocna.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  92.4 KB
 Pogledana:  10 krat

napaka_zvocna.JPG

napaka_zvocna2.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  31.47 KB
 Pogledana:  1 krat

napaka_zvocna2.JPG

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.34
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2009 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem zelo ponosen na sebe rešil sem zgornji problem, ni mi dalo mira zato pisal v google vse moogoče, sedaj se šele zavedam kako pomebna je angleščina, v šoli mi gre slabo pri njej zato mi je antipatična, toda k problemu, ni mi dalo mira in sem pisal razno notri.

Ko mi je vrglo ven en link na nek forum kjer so dali gor ta HD audio manager toda nekaj verzij pred tem, no in ta mi je enako vrgel napako ven toda z novo odrešilno vrstico kodo napake, no nato je bil problem rešen.

Ta koda napake je:
0xE0000227

Ko sem to napisal v google, mi je vrglo ven nek forum, na katerem je nekdo bil z istim problemom toda, nekdo drug mu je ''bluzil'' z nevem kakšnim zadevam, toda omenil je nek Microsoft UAA bus driver, no firbec me je matral, kaj je to, sem ga šel iskat naravnost v Device Manager (Upravitelj opravil), tako sem ga našel onemogočil, odstranil ter ponovno namestil ta HD audio manager datoteko in, heureka, namestitev je potekala brez napak nato ap je še sledil ponovni zagon računalnika in računalnik se je zbudil s tistim običajnim tjunpijum zvokom!

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
nevednez
Član
Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2005 13:36
Aktiv.: 0.95
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 03, 2009 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Realtek-ova HD zvočna in windows xp se ne razumeta brez tega UAA HD avdio driverja. Če imaš pa XP SP3 pa mi težav, namreč ta uaa hd audio driver je že v njem.

Tudi sam sem imel podoben problem... z plato ASUS M3A-H/HDMI
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni