Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.77 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 6:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ubijal bom za paypal.
Visa, Mastercard za to moreš bit star 18 let ali moreš imeti tudi lastne dohodke?
_________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.31 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 6:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jule je napisal/a: |
Ubijal bom za paypal.
Visa, Mastercard za to moreš bit star 18 let ali moreš imeti tudi lastne dohodke? |
Ne! Poglej mene, 14 let, še brez špipendije, torej nobenih dohodkov. Reši te Visa Electron in račun za srednješolce oz. študente (če še nimaš osebnega računa)! Ampak pazi, do zdaj ima to možnost - torej debetna kartica, s katero lahko registriraš PayPal - le Abanka.
_________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 6:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nope! Ne bo držalo!
Visa electron ima tudi Banka Koper, NKBM,... za te dve vem za sigurno!
Za Viso in Mastercard pa moraš imeti redne dohodke vsaj 400€ mesečno!
(sem se pozanimal na banki...v kratkem bom naredil viso electron)
Aja! Pri NKBM je baje visa electron samo za podjetnike oz s.p.-je (ali nekaj takega)
lp
_________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.77 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 6:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako potem s te nakažeš denar na paypal?
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polh Član

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2005 18:27 Prispevkov: 225 Aktiv.: 0.95 Kraj: Maribor-Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za mastercard ne rabiš nič nakazovat. Kupiš zadevo in paypal ti odtegne od kartice ustrezen znesek.
Lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tonci Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14 Prispevkov: 629 Aktiv.: 3.06 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 7:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne nakazuješ denarja na paypal če imaš kartico! Enostavno vežeš neko količino denarja, ki je garancija, če ne plačaš. Tak znesek ki ga vežeš, lahko porabiš vsak mesec ali pa tudi ne! Na datum, ki si si ga izbral, ti iz tekočega računa odtrgajo porabljen znesek. Zadeva je varna, saj limita, ki ga imaš kot jamstvo ne moreš preseči!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa bom hitro šel vprašat na NKBM če imajo tudi to Viso electron.
Pa bom kreiral paypal račun.
Zelo me zanima namreč tudi če tole res izplača denar. Naklikanega imam že kar nekaj. Klikam že pol leta ker nimam boljšega dela.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.31 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 7:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
PayPal je kot spletna banka. Ti vpišeš tvoje podatke o kartici in Paypal ima dostop do nje. Ne se vstrašit, zadeva je zelo varna. Ti denar nakažeš na banki ali na pošti (samo ti odtegnejo 1€ na pošti) na svoj TRR, tako, da je na kartici. Potem pa ti ta denar npr. preko eBaya nekomu nakažeš in ti ga pobere iz kartice. V bistvu je Paypal spletno bančništvo.
Tem fintak jaz ne zaupam prav veliko... Ker nevem kdo bi ti želel kak tako izplačevati denar. Poiskusi.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
sortaj je napisal/a: |
...
Aja! Pri NKBM je baje visa electron samo za podjetnike oz s.p.-je (ali nekaj takega)
lp |
Sošolec je šel vprašat na NKBM in mu jo niso hoteli dati...
lp
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tonci Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14 Prispevkov: 629 Aktiv.: 3.06 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uzami Mastercard. Meni niso komplicirali (res da sem bil polnoleten) ampak mislim da če daš polog in imaš gor kakih 100€ bi ti jo odobrili!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
hm, hm, hm...
Da ti opišem, kako je bilo...:
Šel sem na Banko Koper v Novi Gorici in možakarju tam razložil kakšna je "situacija". Povedal mi je, da je za kreditno kartico potrebno imeti redne dohodke (vsaj mislim, da je rekel okrog 400€). Svetoval mi je, naj si naredim paypal...težava? Potem sem videl, da je tudi tam potrebno imeti Viso, Mastercard itd... Zdaj ne vem... ali me je ali pa ni vedel (nekako ta možnost odpade, ker je gledal po nekih knjigah in mi tudi nekaj kazal). Ne vem... nekako se mi zdi, da je za kredit potrebno kritje, zato moraš imeti reden dohodek...(moja teorija)
lp
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za kreditne kartice je potreben reden dohodek in lahko greš v minus.
Za debetne kartice je vseeno, kakšen dohodek imaš (lahko daš magari 10€ na leto gor), ne moreš pa iti v minus.
To so mi povedali na Abanki.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MAAG Član

Pridružen-a: Čet 26 Jun 2008 14:18 Prispevkov: 178 Aktiv.: 0.86 Kraj: SG-MB
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jule je napisal/a: |
Pa bom hitro šel vprašat na NKBM če imajo tudi to Viso electron.
Pa bom kreiral paypal račun.
Zelo me zanima namreč tudi če tole res izplača denar. Naklikanega imam že kar nekaj. Klikam že pol leta ker nimam boljšega dela. |
In koliko si ze naklikal? Kaj je pa s tem AlertPay in kaj vse moras vnesti ob registraciji?
_________________ Samo da se kadi  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2009 10:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ah.. nimam posebnih ambicij... Imam 12.5$. Izplačaš na alertpay. podobno je kot paypal, potem lahko preko drugih strani to preneseš na paypal..
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|