www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Zavarovanje avta

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jumla
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 27 Mar 2009 18:46
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 27, 2009 6:49 pm    Naslov sporočila:  Zavarovanje avta Odgovori s citatom

Pozdravljeni. Zanima me, kje se najbolj splača zavarovat avto. Nekaj sem gledal na http://www.zavpro-zavarovanje.si/avto_zavarovanje_-_avtomobilsko_zavarovanje.html vendar se ne znajdem preveč. Kaj mi svetujete?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.01
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 27, 2009 9:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kjerkoli. Povsod stane enako... Brick wall
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.28
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 27, 2009 9:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni čist res da je povsot enako, so kar razlike (tudi 100eur in več), posebej pri malo večjih močeh motorja. Jaz sem pri triglavu, se mi zdi da je kar vredu.

http://www.amzs.si/?podrocje=5
Nazaj na vrh
robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.34
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 27, 2009 10:08 pm    Naslov sporočila:  Re: Zavarovanje avta Odgovori s citatom

jumla je napisal/a:
Pozdravljeni. Zanima me, kje se najbolj splača zavarovat avto. Kaj mi svetujete?

Predhodnik ti je že podal link AMZS kjer imaš možnost izračuna zavarovanja zase, za različne zavarovalnice. Ampak to ti naj ne bo osnovno vodilo za sklenitev zavarovanja, temveč se pozanimaj kdo pa je resnično najboljši na tvojem področju. Podatka ne išči na sami zavarovalnici, ker so vsi najboljši, ko je treba kaj prodat, potem pa... Sam sem bil včasih pri Triglavu, nato pri Adriaticu (močno odsvetujem) so barabe, ki se te želijo znebit na hiter postopek, šele ko napišeš pritožbo jo včasih mogoče upoštevajo. Sedaj pa že kar nekaj let pri Mariborski. (to ni reklama, jaz nimam kaj od tega) Laughing Največji problem se pojavi ko pride do škodnega primera (nesreče), šele potem se pokaže katera je prava zavarovalnica. Ko je treba stvar čimprej rešit in to ne z nategovanjem kdo bo koga, sploh ko prideš z idejo, da si boš sam poiskal svojega mehanika in ne nekoga z njihove najdražje liste, (prijatelj, znanec, ali sam popravil itd.) in želiš denar, "keš" na roko. Veliko pa je odvisno tudi od njihovih cenilcev, če ti kar na hitro oceni "totalko", dobiš manj, kot če ocenjuje vsako stvar posamezno. Skratka parametrov katera je najboljša zavarovalnica je še več in ne samo začetno vplačilo. Zavarovanja ne sklepaš zato da boš denar varčeval, ampak zato, da dobiš takrat ko ga najbolj potrebuješ. Nesreča nikoli ne počiva in nikoli ne veš kdaj tebe doleti, pa če tudi nisi bil nič kriv.

panja003
Član
Član

Pridružen-a: Tor 22 Jul 2008 12:54
Aktiv.: 0.27
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 27, 2009 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem že nekaj let pri Generali-ju, dajo mi popust na staž vozniškega dovoljenja,.....
Nazaj na vrh
audio
Član
Član

Pridružen-a: Čet 19 Maj 2005 8:30
Aktiv.: 0.61
Kraj: kp

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 27, 2009 11:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ne zavaruj avta zavaruj svojo nedolžnost
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.67
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 28, 2009 12:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam zavarovanje pri Generali. Za asistenco sem doplačal 1€.
Danes mi je v MB crknil alternator pri avtu in sem dobil zastonj nočitev v hotelu za dve osebi, da lahko jutri rihtam naprej.

Nazadnje urejal/a aly Ned Mar 29, 2009 8:41 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 28, 2009 12:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

panja003 je napisal/a:
Jaz sem že nekaj let pri Generali-ju, dajo mi popust na staž vozniškega dovoljenja,.....

Jaz imam isto zavarovan avto pri tej zavarovalnici. Glede na moj vozniški staž se kar nekaj pozna v žepu. Applause Dancing

Lp Srečko

Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.78
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 28, 2009 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Koliko je treba doplačati zavarovanje za mladega voznika?
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 28, 2009 9:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok. 20% celotnega zavarovanja. Nima veze koliko stane to je treba met če mene vprašaš.

Nazadnje urejal/a Misko Ned Mar 29, 2009 9:38 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.22
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 28, 2009 10:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Predlagam uporabo obrazca.
Nazaj na vrh
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.78
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 29, 2009 9:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vem da ni treba met, sam potem če katerega "primeš" plačaš več če nimaš tega zavarovanja.
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 29, 2009 9:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja saj pravim da je treba met. Razen če se voziš po dvorišču Laughing
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni