|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lunivas Neznanec

Pridružen-a: Pon 23 Mar 2009 18:39 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.03 Kraj: MB
|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo samo še moj razmislek ali bi pomagalo plastično ohisje na mestu spoja segreti z vročim zrakom iz fena, mogoče bi takrat ohišje lažje šlo narazen.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
StricGeza je napisal/a: |
my tool of choice
s tako žagico in proxxonom sem odprl še vsak napajalni adapter, baterijo,.....[/img] |
Podobne rezalne ploščice ima doma za gravirnik Alpha Tools in najbolj zabavno je, ko malo zatreseš roko in jo dobiš v glavo .
So pa tile gravirni strojčki zelo uporabni. Ko na mojega vstavim profesionalne svedre, ki so jih uporabljali za strojno vrtanje tiv, kar leti skozi pertinaks. Samo če vrtaš z 0,45mm je pa treba imeti mirno roko.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.71 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
te ploščice pa se ne razletijo ker so kovinske, debele kakšno desetinko milimetra ali dve _________________ Človek,kateri ne dela napak,običajno ne dela nič!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5824 Aktiv.: 24.52 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 12:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Še enkrat, tako kot je napisal Iztok, mečkanje v primežu iz vseh strani.
Do sedaj sem na ta način odprl še vsako baterijo, tudi tiste od prenosnikov, zaprl pa s cianokolom (gel). _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.50 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 12:58 am Naslov sporočila: |
|
|
te ploščice pa se ne razletijo ker so kovinske, debele kakšno desetinko milimetra ali dve |
Me zanima kje si kupil to zadevo? Doma imam nek modelarski strojček in ti takšno orodje včasih prav pride. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 1:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaka57 je napisal/a: |
Še enkrat, tako kot je napisal Iztok, mečkanje v primežu iz vseh strani.
Do sedaj sem na ta način odprl še vsako baterijo, tudi tiste od prenosnikov, zaprl pa s cianokolom (gel). |
In potem nimaš nobenih problemov z zarezami in špranjicami od žagic in podobnega.
Cianokol ali lepilo za plastiko potem zadevo zalepita nazaj kot original brez dodatnih selotejpov ali izolir traka ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.27 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 1:06 am Naslov sporočila: |
|
|
te ploščice pa se ne razletijo ker so kovinske, debele kakšno desetinko milimetra ali dve |
Jaz imam slabe izkušnje z njimi. Meni se sicer ni razletela ampak je vijak odtrgalo in je letela po zraku . Drugi problem pa je, da se plošča rada zvije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 6:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam take, ki so zelo trde in se rade lomijo. So brez zobcev in uspešno režejo tudi pločevino. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.71 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 3:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem to ploščico dobil zraven Proxxona IB/E
res je pa da moreš z njo delat u občutkom(stati mora čimbolj pravokotno na podlago pomikat pa moraš počasi) _________________ Človek,kateri ne dela napak,običajno ne dela nič!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Mar 31, 2009 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
To baterijo sem lani kupil na sejmu v PN _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni