|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jurem Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53 Prispevkov: 408 Aktiv.: 1.72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 03, 2009 8:45 am Naslov sporočila: pravilo 2 in 3 |
|
|
digital je napisal/a: |
Zanima me kako ste se kaj znašli z ohišji.
lp |
Poglej tale programator je v ohišju, moraš ga ujeti med akcijo...
Lp
Jure
Kršeno pravilo 2 in 3. klik
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.18 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 12:36 am Naslov sporočila: |
|
|
jurem je napisal/a: |
lp |
Lp
Jure |
Hmm, kar drago tole ohišje.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53 Prispevkov: 408 Aktiv.: 1.72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 8:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Slowfly je napisal/a: |
lp |
Lp
Jure |
Hmm, kar drago tole ohišje.  |
...moraš ga ujeti med akcijo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.18 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 5:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po čem pa so ohišja med akcijo? So dosti cenejša? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

|
Objavljeno: Pet Jun 05, 2009 2:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker je zadeva pristala tam, kamor sodi, ne bo najbrž nič narobe, če nadaljujem offtoppic.
Prav zanimive so mi te različne akcijske ponudbe. Zakaj hudiča ne ponujajo trgovci robe, ki je v akcijah po nižjih "akcijskih" cenah, vedno po takih cenah? Da mi ne bo kdo rekel, da se z akcijskimi cenami dela izgubo. Malo morgen! Le takrat nas ne brijejo tako zelo na suho.
Stari marketinški štosi pač. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Pet Jun 05, 2009 2:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slowfly je napisal/a: |
... Da mi ne bo kdo rekel, da se z akcijskimi cenami dela izgubo. Malo morgen! Le takrat nas ne brijejo tako zelo na suho.
Stari marketinški štosi pač. |
Fitna sigurno vžge. Prideš v Špar, Hofer, Lidl ... Povsod kjer piše "Akcija" je "luknja" v polici. To je pač navinost potrošnikov. Zakonodaja za pri takem načinu "zavajanja" ne more nič. Pri meni morda vžge edino, ko sta nevedeni stara ter nova cena ter procent popusta. (kar je tudi edini pravi način označavanja popusta) Ostale "Akcije" ignoriram. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pet Jun 05, 2009 2:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Fitna sigurno vžge. Prideš v Špar, Hofer, Lidl ... Povsod kjer piše "Akcija" je "luknja" v polici. To je pač navinost potrošnikov. Zakonodaja za pri takem načinu "zavajanja" ne more nič. Pri meni morda vžge edino, ko sta nevedeni stara ter nova cena ter procent popusta. (kar je tudi edini pravi način označavanja popusta) Ostale "Akcije" ignoriram. |
Ja, pa stara cena je na novo natisnjena, ker je bistveno višja od normalne. Sem to že tudi opazil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Pet Jun 05, 2009 2:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Silvo je napisal/a: |
Fitna sigurno vžge. Prideš v Špar, Hofer, Lidl ... Povsod kjer piše "Akcija" je "luknja" v polici. To je pač navinost potrošnikov. Zakonodaja za pri takem načinu "zavajanja" ne more nič. Pri meni morda vžge edino, ko sta nevedeni stara ter nova cena ter procent popusta. (kar je tudi edini pravi način označavanja popusta) Ostale "Akcije" ignoriram. |
Ja, pa stara cena je na novo natisnjena, ker je bistveno višja od normalne. Sem to že tudi opazil. |
Marko, veramem a za to je pristojna inšpekcija, ki pa take kršitve kar dobro nadzira, a žal običajno le ob razprodajah. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

|
Objavljeno: Pet Jun 05, 2009 6:03 pm Naslov sporočila: Re: pravilo 2 in 3 |
|
|
... moraš ga ujeti med akcijo...
Lp
Jure
|
In na kakšno vabo, oziroma s čim je med akcijo najbolje loviti?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Jun 05, 2009 6:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ahhhh.. dovolj bo ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni