www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pomoč nujno

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
michokod
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 15 Jun 2009 15:46
Aktiv.: 0.02
Kraj: Fram

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 4:11 pm    Naslov sporočila:  Pomoč nujno Odgovori s citatom

Imam en velik problem glede števca na motorju, ker sem imel motor čez zimo spravljen in seveda se je spraznil akomulator, števec zahteva kodo, ki sem jo nastavil pred štirimi leti in sem jo pozabil....na forumih sem najšel kako se pogleda kakšna je koda, vendar bi prosil koga ki to zna naredit oz. ima vso potrebno opremo da to naredi. tukaj je ena slika, kako so to naredli na enem forumu.

lp, Mitja

eedump.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  239.97 KB
 Pogledana:  75 krat

eedump.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.68
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 4:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Fajn bi bilo vedt kateri števc je to.
michokod
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 4:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=180601&page=2

števec pa je takšen.
Nazaj na vrh
surla
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 15:22
Aktiv.: 3.05
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da nisi ti kupil motorja , katerega kode ne ve ne prodajalec ne ti?
Kako naj vem , da je motor tvoj?
Nazaj na vrh
michokod
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 5:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

imam vse papirje, prometno, račun, motor pa je 100% moj.na orginal servisu pa so mi rekli glede tega da treba zamenjat števec in ključavnico, kar pa nanese več kot 600€, zato sem se tudi odločil, rešit problem na taki način.
Nazaj na vrh
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 7:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Očitno se da, treba je gor nalotati nekaj žičk ter iz EEPROMA prebrati vsebino. Pred tem pa še spraviti procesor v spanje, da ne moti komunikacije (to mi ni čisto jasno, kako). Vsaj tako piše na zadnji strani na tistem forumu.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.92
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ustezno popravi naslov sporočila, da se bo nanašal na vsebino sporočila, sicer bo letelo sporočilo v kanto!

Preberi tudi Pravila na forumu. :adminedit:

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni