|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trot Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25 Prispevkov: 1282 Aktiv.: 5.71 Kraj: glej fogl
|
Objavljeno: Čet Jul 16, 2009 11:46 am Naslov sporočila: obnovitev podatkov na mobitelu |
|
|
Na mobitelu sem zbrisal sms, zdaj pa bi ga rad dobil nazaj. Se to da, kako?
Kolikor vem na računalniku ko zbrišeš nek fajl ta še vedno ostane tam, le informacije da je tam se zbrišejo - kaj pa pri mobitelu, je tudi tako?
Gre pa za nokio. _________________ lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dragoyx Član

Pridružen-a: Sre 15 Jul 2009 12:46 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.06 Kraj: Slovenske Gorice
|
Objavljeno: Čet Jul 16, 2009 4:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slišal sem, da ima telefon tudi ti. "koš" in da je tam večina informacij ki jih izbrišeš.
Vendar nevem kaj rabiš in kako ti to uspe, samo vem pa da je 90% možno enako kot na računalniku.
Lahko pa poizkusiš, da mobitel priklopiš na računalnik in poizkusiš z programom, ki obnovi podatke na računalniku
Vso srečo pri tem, Dragoyx.  _________________ Everything is possible, if you just try it. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2219 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Čet Jul 16, 2009 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, možno ga je obnoviti. Če je bil sms shranjen na sim, daj sim kartico v bralnik za sim kartico in najdi program za obnovo podatkov s sim kartice. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trot Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25 Prispevkov: 1282 Aktiv.: 5.71 Kraj: glej fogl
|
Objavljeno: Pet Jul 17, 2009 8:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Mar novi mobiteli še vedno shranjujejo podatke na sim kartico (imam n95)?
Mogoče kdo ve kdo ima tak bralnik za sim kartice, rabim samo za enkratno uporabo, tako da ne bi kupoval? _________________ lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Pet Jul 17, 2009 8:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Če si kje iz MB, lahko dobiš pri meni.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
R33D3M33R Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56 Prispevkov: 244 Aktiv.: 1.25
|
Objavljeno: Pet Jul 17, 2009 8:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Novi mobiteli po mojih informacijah shranjujejo podatke v interni pomnilnik telefona ali razširitveno kartico. Še pri moji Nokii 1680c, ki je eden izmed najbolj osnovnih telefonov, se podatki shranjujejo v pomnilnik. Vem, ker sem enkrat iskal možnost kako shraniti kratka sporočila iz pomnilnika na SIM, ugotovil sem, da ne bo šlo. Poskusiti pa seveda ni greh... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trot Član

|
Objavljeno: Pet Jul 17, 2009 9:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem tudi sam iskal kje imam možnost nastavitve shranjevanja podatkov, pa nisem našel. Potem pa sem poskusil brat sporočila pri delovanju brez sim kartice, pa so še vedno tam, tako da očitno so v pomnilniku telefona.
Kaj pa pomnilnik telefona se da kako skopirat? Če bi vse podatke iz pomnilnika prikazal v ascii kodi bi sporočila najbrž že nekako razbral, če so še tam. _________________ lp, Klemen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni