www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Brni aktivni subwoofer

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
m.matic
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2004 22:43
Aktiv.: 0.80

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 25, 2005 10:56 am    Naslov sporočila:  Brni aktivni subwoofer Odgovori s citatom

Kako naj ustavim brnenje aktivnega subwooferja - brni z frekvenco 50Hz. Vzrok je naapajanje in ne signal izvora zvoka priklopljen prek činč kabla.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.66
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 25, 2005 1:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dodaj ali pa zamenjaj gladilne kondenzatorje na napajalniku. Poglej si kakšne sheme različnih ojačevalnikov.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
m.matic
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 26, 2005 2:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kako bi to izvedu na da bi odpiral sub ker je v garanciji...Samo z vtičnico
Nazaj na vrh
BrezC
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 9:06
Aktiv.: 0.39

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 09, 2005 12:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne moreš...Moraš ga odpreti, zamenjati kondenzatorje v usmerniku z novimi z višjo kapacitivnostjo in isto voltažo, ter obvezno pociniti na debelo vse povezave mase v usmerniku..
Nazaj na vrh
m.matic
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 21, 2005 11:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

OK odkril sem da je bila težava va SLABEM kablu (činču), ki je povezoval reciver z aktivnim subom. Sedaj sem dal Klotzovega in ne brni več oziroma čisto malo! Če se dotaknem s prstom zunanjega dela (mase) tudi tisto malo skoraj neslišno šumenje preneha - kako bi se še tega znebil? ozemljitev?
Nazaj na vrh
Xter
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2013 15:17
Aktiv.: 0.19
Kraj: britof

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 19, 2013 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz imam sub pioneer s-51W.. isti problem.. ozemljil sem ga (sem ga kar na radiator povezal Smile sedaj nimam nobenih problemov več
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni