|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boset Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2009 1:18 Prispevkov: 54 Aktiv.: 0.27 Kraj: Šmarje pri Jelšah
|
Objavljeno: Ned Jul 26, 2009 10:17 pm Naslov sporočila: CAR-PC Programi |
|
|
Lp,
zanima me kateri progam naj si umislim, za avto računalnik oz. računalnik za multimedijo.
Trenutno poznam samo MEDIA ENGINE, ki pa mi ni najbolj všeč
Upam, da vsaj nekateri veste, kje do večjega spiska tovrstnih programov.
(mogoče še kakšen namig, kako naj na googlu iščem)
Hvala _________________ ..:: ElectroArt ::.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boset Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2009 1:18 Prispevkov: 54 Aktiv.: 0.27 Kraj: Šmarje pri Jelšah
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.38 Kraj: južnoprimorska
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
twom Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37 Prispevkov: 986 Aktiv.: 4.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 27, 2009 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če bi človek vprašal kater program naj uporablja za peko CD-jev, bi mu pa dala spisek 1000+ programov, ki se dobijo na spletu tako in drugače ...
Bravo.
Jaz si mislim, da je upal na kašen odgovor od "izkušenega" uporabnika, ki je v daljšem času preizkusil več programov in ima kakšnega med njimi posebno v čislih.
Jaz mu na žalaost ne morem pomagati, ker sem tudi sam upal na kakšen podoben odgovor...
Lep pozdrav,
Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boy36 Neznanec

Pridružen-a: Pet 20 Mar 2009 12:31 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.04 Kraj: Železniki
|
Objavljeno: Ned Avg 30, 2009 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim ,da sta Centrafuse in RoadRuner dva izmed največkrat uporablenih.Jaz uporabljam Centrafuse in zaenkrat zadoveljen z njim.Prednost je da imaš veliko pluginov za ta front. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni