|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mk0388 Član

Pridružen-a: Čet 30 Okt 2008 21:52 Prispevkov: 161 Aktiv.: 0.76 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2009 9:52 am Naslov sporočila: ccs pic c compiler v hex |
|
|
Kako program napisan v c spraviti v .hex, da bi lahko zapekel na pica?
Uporabljam program pic c compiler. _________________ Victims - aren't we all... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 17.60
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2009 10:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Ti nas malo ?
Poglej v direktorij, kjer imaš izvorno kodo... tam bi moral bit tudi hex _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 5.99 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 21, 2009 10:25 am Naslov sporočila: Re: ccs pic c compiler v hex |
|
|
| mk0388 je napisal/a: |
Kako program napisan v c spraviti v .hex, da bi lahko zapekel na pica?
Uporabljam program pic c compiler. |
Se zanalašč delaš neumnega al je tako že od rojstva?
Za compile si že slišal?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mk0388 Član

Pridružen-a: Čet 30 Okt 2008 21:52 Prispevkov: 161 Aktiv.: 0.76 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 2:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem res, ker sem postavil vprašanje, ki je določenim vzbudilo misel da jih nekdo j*** v glavo. Ampak ta program uporabljam prvič, in sem spregledal nastavitev, kjer mora biti okvirček (.hex) označen, da ti to datoteko naredi, vendar na to ni nihče pomislil, ker so bili mišlenja...tip je itak budalo že od rojstva. Vendar sem projekt vseeno spravil do konca.
Zanima me samo, kako ste se Vi naučili voziti kolo? Verjetno so vam starši potisnili kolo v roke pa so rekli:"No pel se zdaj". Ampak Vi ste jih začudeno gledali, ker Vam nič ni bilo jasno.Oni pa rečejo:"Lej ko se ne zna pelat, kako budalo je to, mislim da že od rojstva".
Še enkrat se opravičujem da sem Vas moril. _________________ Victims - aren't we all... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 57.58 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 7:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
| mk0388 je napisal/a: |
| Zanima me samo, kako ste se Vi naučili voziti kolo? Verjetno so vam starši potisnili kolo v roke pa so rekli:"No pel se zdaj". Ampak Vi ste jih začudeno gledali, ker Vam nič ni bilo jasno.Oni pa rečejo:"Lej ko se ne zna pelat, kako budalo je to, mislim da že od rojstva". |
Verjel ali ne, a prvo kolo sem si privoščil tam nekje pri štiridesetih. Sedel nanj in se peljal.
Zamolčal sem le, da sem se vožnje s kolesom naučil v mladih letih pri prijatelju.
Povedati ti hočem, da si svoje vprašanje postavil precej nerodno in so zato odgovori prav tako nerodni.
Drugače pa vsekakor delim zadovoljstvo s teboj nad uspešnim projektom.
Menim, da je tema izpeta.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 233 dni