www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Problem pri prenosu tonerja!

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Krax
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jan 2006 17:18
Aktiv.: 0.06
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 19, 2009 1:56 pm    Naslov sporočila:  Problem pri prenosu tonerja! Odgovori s citatom

Lp.

Pred kratkim sem se odločil da vezje naredim s prenosom tonerja.
Problem nastane pri izdelavi vezja dimenzije 270*70mm, kar pa ne vem če je izvedljivo s to metodo, saj se mi list pri segrevanju z likalnikom skrči.

Pri prenosu tonerja sem uporabil ze več vrst papirja od reklamnega do 170g papirja za inkjet.

Vezje izdelujem tako, da najprej izvrtam luknje v plato ter jo izrezem na končno dimenzijo. Zatem s šivankami ujamem luknje ter papir, ter celo vezje narahlo prelikam da se papir prime na plato. Zatem plato spustim skozi laminator ter jo stalno segrevam z likalnikom ker laminator nima dovolj stopinj.

Prosim za pomoč
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 19, 2009 3:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kateri tiskalnik pa uporabljaš? Problem je lahko v tipu tonerja, tvoj očitno rabi višjo temperaturo za prenos.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Krax
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jan 2006 17:18
Aktiv.: 0.06
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 19, 2009 3:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabljam samsung ml-1640 in imam se štartni toner...
Problem imam pri dveh stvareh ..ko printam mi dimenzija zgresi 1mm zaradi krcenja...
in ko zalikam plato mi se dodatno skrci celo zadevo.

Probal sem z navadnim 100g papirjem: sprinta pravilno vendar se skrci ko ga zalikam.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.01
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 19, 2009 3:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zlikaj papir in nato natisni, pa ne bo več krčenja..
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni