www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

detektor kovin.

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jozko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 11:29
Aktiv.: 0.32

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 12:50 pm    Naslov sporočila:  detektor kovin. Odgovori s citatom

Kupujem detektor kovin nekje do 300Eur.
Rad bi neki tazga, da ni ravno nekaj najslabšega.
Ali mi zna kdo svetovati kje bi se dalo kaj kupiti?
Trenutno sem gledal ta dva:
https://www.wit-usa.com/sms/shop/index.php?mode=view&idlistpos=1
in
http://www.bolha.com/oglas383103041/detektor-kovin-garrett-ace-250-akcijska-cena-

Ima mogoče kdo kaj izkušenj?
Hvala in LP!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
KlavdijC
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26
Aktiv.: 7.89
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 3:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej Garrett ..jaz imam malo dražjega garrett gtp1350. Dobiš cenejše tam take tvoje cene Garrett ace 150 izjemno dobri. Obstajajo dobri še kot Whites,Fisher. Poglej google pod metal detektors..veliko izbire. Poglej slovensko stran NOMADIS d.o.o..kar ugodne cene glede garretta

Nazadnje urejal/a KlavdijC Čet Nov 12, 2009 3:47 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
KlavdijC
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 3:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nomadis ima izdelke na bolhi tudi
Nazaj na vrh
KlavdijC
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 4:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

AHJA saj si že gledal to. Sem zdaj pogledal bolje.. Moj GARRETTOV GTP 1350 imam 3 leta ..dobu lepe najdbice. Tukaj na Tolminskem so bojišča 1.sv. vojne. Imam 24 barvnih filtrov,izjemno hiter odzivni čas,pinpoint,grafični analizator velikosti predmeta,vsaka kovina svoj ton,filter smeti..thresh..Kul zadeva tudi po mnenju drugih detektorčkarjev. Zdaj so še GTI1500 in res dober! GTI2500. Če moraš vzemi raje ACE250 ne bo ti žal..no ponudb je kar nekaj
Nazaj na vrh
spart
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Avg 2014 10:55
Aktiv.: 0.95

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2014 5:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tema je sicer že stara, zanima me pa ista stvar. Razmišljam da bi kupil detektor kovin Garrett ACE 250. Model ACE 350 lovi sicer malo globlje, ampak mislim da se ne splača dat več evrov zanj.
Na ameriških forumih berem da ima kdo zraven kupljenega detektorja kovin še eno dodatno, boljšo sondo. Zanima me če je elektronika v bistvu samo nek filter, ki ima samo to vlogo da jo uporabnik lažje naštima da lažje najde kar pač išče-dražja ima samo to lastnost da nudi več različnih možnosti iskanja?
Srce detektorja kovin pa je sonda, ki se jo lahko kupi kakršno koli pač hočeš in jo tudi namontiraš na detektor kovin kakršne koli znamke?
Bi bilo potem ceneje če kupim neko sondo srednjega razreda, potem pa še eno profi sondo? Tak detektor kovin bi bil potem na profi nivoju.
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.98
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2014 10:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Garrett ACE 350 je res boljši in se splača dat nekaj več denarja. Informacija od kupcev, ki po kakšnem mesecu želijo zamenjat 250 in doplačat ter vzet 350 ...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matejcek81
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32
Aktiv.: 7.71
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2014 10:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam ACE 250 in je dovolj dober zame.

LP

spart
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Avg 2014 10:55
Aktiv.: 0.95

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 10, 2014 11:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naročil sem Garrett ACE 350. Zanima me še kakšna tla so mineralizirana? Nekje sem zasledil da imajo detektorji težave pri iskanju v mineraliziranih tleh. So to mišljena tla ki imajo veliko kamenja?
Nazaj na vrh
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 10, 2014 12:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne, to so tla pri morju prepojena z morsko vodo.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni