www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem elektronike v Pordenone 21-22 november 2009
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sortaj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51
Aktiv.: 3.93
Kraj: Med Vipavo in Štanjelom

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 8:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz verjetno ne bom utegni it Sad

@Jule

Jaz imam še eno logiko:

Pojdi v soboto zjutraj in v nedeljo popoldne hysterical

lp, Jernej

Sibica
Član
Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24
Aktiv.: 5.57
Kraj: Vremska Dolina

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene pa zanima kakšen popust imaš s tistim kuponom ki ga je v tej temi pripel VolkD.

Lp, Alen
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.56
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mene pa zanima točn naslow tega sejma ker jz pa italjanščina nismo lih za skup grem pa privat dol

Folc
Nazaj na vrh
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.56
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 9:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ah dobu vseeno hvala za trud ^^

Folc
Nazaj na vrh
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.91
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 10:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Tisti, ki greste na sejem jutri, bi vas prosil, če lahko malo pokukate, kakšna je ponudba osciloskopov in napajalnikov. Specifično digitalnih osciloskopov nižjega cenovnega razreda (do 500€) in digitalnih napajalnikov 30-40V 5A. Če si mogoče zapomnete, če se najde kaj podobnega, bi vas prosil, če mi tukaj sporočite. Wink
Razlog je predvsem zato, ker če vem, da bom nekaj našel na sejmu, mi bo lažje prepričati brata oz. očeta, da se zapeljemo do Pordenona. Smile

Hvala v naprej,
David Very Happy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sortaj je napisal/a:
Jaz verjetno ne bom utegni it Sad

@Jule

Jaz imam še eno logiko:

Pojdi v soboto zjutraj in v nedeljo popoldne hysterical

lp, Jernej

Spomladi sem bil v petek in v nedeljo! Dancing

Je nanesla priložnost

Nisem opazil posebne razlike. Mogoče je bil v petek sejem bolj obložen - predvsem z rabljenimi rečmi. Sprašujem pa če ima še kdo kake izkušnje.

V nedeljo je manj gneče Very Happy Sicer nisem nič barantal, ker smo tekli samo po ene žarnice zamenjat in par drobnarij za katerimi ti postane žal šele doma.

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 12:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer pozno, a ne prepozno: Če ima kdo namen jutri na sejem, pri meni je še eno prosto mesto. Odrinem takoj po 8-ih zjutraj.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
nakamichi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51
Aktiv.: 3.68
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 6:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa smo nazaj, bogatejši sem za lupo z neonko, ki sem si jo ogledoval že na spomladanskem sejmu.

@Darko: Sem te videl v gužvi kako si hupal z hupo za kolo Laughing Bolj star, bolj nor Razz

L.P.,
Miha
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
JamesQ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Nov 2006 12:05
Aktiv.: 1.59
Kraj: Novo mesto/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 7:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravnokar nazaj. Sem nabavil ene izvijače, eno tuljavo in fakEPOD. Very Happy

LDŽ

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 7:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bolj star,bolj nor in potem bolj zmatran. Danes sem povsem uničen.

Drugače sem pa nad Pordenone vedno bolj razočaran. Vsako leto je več plastičarjev, ki prodajajo tako in drugačno plastiko od CD in DVD krame pa do plastične roke ki vsake pet minut iztegne srednji prst. Potem so tu še kupi odslužene računalniške opreme, katere delovanje je zelo vprašljivo. "Biznis" dopolnjujejo še telefonisti, ki prodajajo od starih zemeljskih telefonov do novih ohišij za mobilce in tudi napol praznih Li-xx baterij se ne manjka. Ponudbo popestrijo tisti s papirjem za tiskalnike in črnilom pomnoženi z različnimi proizvajalci ( Epson, Canon, HP , Samsung,...) od časa do časa se človek spotakne še ob kakšen "panin" in italjansko kavo (kratko in strupeno). Vmes je še nekaj takih, ki prodajajo kvazi orodje ( glej me in ne delat - lahko se pokvarim). Iz vsega tega moraš potegnit kaj kar naj bi bilo celo uporabno. Težko delo !!

Aja - kje je pa elektronika ? Kaj vem nekje na poti iz prejšnjega tisočletja se je izgubila. Od ogromnih štantov v silnih halah - zadnja je bila označena s številko 9- jih je bilo le kake osem, in od tega jih je pol prodajalo elektronsko kramo, kramo v pravem pomenu besede, saj take stvari jaz vozim na odpad.

Bilo je tudi par ponudnikov merilne opreme, a so bili enormno dragi. Najcenejši rabljen osciloskop je bil 390 eur.
Torej - podenj od podnja. Treba bo hoditi le še v Friederichshafen.

Nazadnje urejal/a VolkD Sob Nov 21, 2009 8:14 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
nakamichi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51
Aktiv.: 3.68
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 8:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sejem je tudi mene razočaral na polni črti, ponudnikov elektronike je bilo ene 5 pa še ti so bili tudi v Udinah. Drigo leto me Pordenone najbrž ne bo videl. Zna bit pa da grem v Friederichshafen.

L.P.,
Miha
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.48
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 8:36 pm    Naslov sporočila: icon_idea  Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Če gre kdo jutri, v nedeljo, v Pordenone, ga prosim, da mi prinese:

4 x Family Helper električne loparje za elektrodezaktivacijo komarjev (3€/kos)
2 x USB mini optične miške s samonavijalnim kablom (miška d=7,5cm š=4cm v=2,5cm, srebrna ali črna, 2 gumba + kolešček )(4-5€/kos)

Robo lahko čez teden prevzamem v Ljubljani.
Hvala in lep pozdrav.
Denis

p.s.: Preden razdrete lopar, da bi šarili po drobovju, ga izklopite in kratkostično razelektrite mrežo z izvijačem. Izpraznitev 2000V 22nF kondenzatorja namreč totalno zdrma, da še zdaj komaj tipkam .

tiger
Član
Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22
Aktiv.: 4.89

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hi

Ravnokar iz Pordenone. Je pa full gužva tam, krame dovolj, elektronike malo.

Kupil USB ključ 64 Gb 20 €, helikopter, odspajkalno postajo, usmernik, pa še nekaj krame.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.91
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 9:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za informacije, VolkD. Bom jaz lepo jutri raje doma ostal in osciloskop naročil preko eBaya Razz
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ptc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 9:20
Aktiv.: 0.74
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 21, 2009 9:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz pravkar iz Pordenone (tiger še enkrat hvala za večerjo)
sem dobil verigo ledic za na novoletno jelko (me je bila mati vesela)
3 lcd 16x2 displaye in ventilatorček na katerem so ledike in se ob vrtenju pokaže napis.
V glavnem sem bil prvič in verjetno tudi zadnijč, ker je bilo preveč raznih kartuš, baterij, ohišij, praznih dvd-jev in cd-jev...
V glavnem nič kaj presenetljivega (razen ledi za na jelko:)

Bi pa prosil, če gre kdo jutri (nedelja) v Pordenone in bi bil tako prijazen in mi lahko prinesel 2 škatli belih, 2 škatli modrih, 2 škatli multi color ledic v verigi za na novoletno jelko. So 5€ po škatli, modrih in belih je 100 ledik na verigi, multi color pa 80 ledik na verigi.
Ja sej vem lahko bi jih vzel več ampak nisem vedel, da bodo domačim tako všeč.
Še enkrat lepo prosim, če bi bil kdo tako prijazen.
Sem iz Kranja ampak se lahko brez problema zapeljem tudi do Ljubljane, povrhu pa plačam še kakšno pivce ali dve.

Hvala
LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 4 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni