www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

TV band - DVB-T.
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
KMX
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Jan 2009 16:49
Aktiv.: 1.54
Kraj: NOVA CERKEV

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, sedaj sem že ugotovil, da bo potrebno narediti "update" programa.
Ali kdo ve, kako se to naredi?

Lp, Denis
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
malci
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05
Aktiv.: 4.05
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 9:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravno zdajle je pri nas doma lokalni vzdrževalec kabelske televizije iz sosednjega kraja montiral dekoder Strong SRT8010. Deluje brez problemov, cena pa je 75€, v neki trgovini v medvodah (mogoče AMS ?)

Test strong 8010

lp
uroš

integrerc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50
Aktiv.: 1.85
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 11:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Verjetno AMF medvode.
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 1:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

KMX je napisal/a:
Pozdravljeni!

Doma imam digitalni TV sprejemnik General Satellite TE 8310E. Vseskozi je deloval zelo dobro, od 1.decembra (dodatni programi...) naprej pa pri iskanju novih programov najde le hrvaške, slovenskih pa več ne.

Kaj bi lahko bilo narobe?

Lp, Denis

Sem šel prav priklopit ta sprejemnik. Meni normalno sprogramira vse programe. Edino kar mi ni jasno je to, da mi ne najde TV3, dočim novi digitalni TV mi ga normalno vpiše. Shocked
Verzija V1.0.23
Kolikor je meni znano tu upload napravi servis, kjer si sprejemnik kupil.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dorijan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Aktiv.: 12.36
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 2:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nekaj se govori da naj bi ob prehodu na digitalni signal se spremenila tudi polarizacija

pa me zanima kakšno bo stanje glede tega v Sloveniji in na hrvaškem
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 5:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako je z anteno v primeru, da je v njej ojačevalec? Gre digitalni signal skozi, ali naj raje uporabim posebno anteno?
pomar
Član
Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15
Aktiv.: 1.24
Kraj: okolica Ptuja

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 5:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pogoj pri antenskem ojačevalcu je da ojača UHF področje. Jaz imam širokopasovni antenski ojačevalec priključen pred DVBT sprejemnikom in mi izboljša DVBT signal. V ojačevalcu in anteni ni razlike ali je za analogni ali DVBT signal.
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.27
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 5:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Kako je z anteno v primeru, da je v njej ojačevalec? Gre digitalni signal skozi, ali naj raje uporabim posebno anteno?

Jaz sicer nimam takega sprejemnika (še ne) imajo pa pri sosedu in imajo širokopasovni antenski ojačevalec zaradi slabega anolognega signala, prav tako je pri bratu in vsi lahko brez problema na isto anteno gledajo tudi digitalni signal. Very Happy

Lp Srečko

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni