www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Rabil sem baterijo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sailor
Član
Član

Pridružen-a: Sre 26 Nov 2003 21:38
Aktiv.: 2.95
Kraj: Ljubljana-Moste

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 3:14 pm    Naslov sporočila:  Rabil sem baterijo Odgovori s citatom

Dobra duša mi je šla kupit baterijo v center Ljubljane:

litij baterija 3V0002 DD.jpg
 Opis:
Striček Google pa pravi takole:
 Velikost datoteke:  74.54 KB
 Pogledana:  15 krat

litij baterija 3V0002 DD.jpg

litij baterija 3V0001 DD.jpg
 Opis:
V centru Ljubljane je pa takole:
 Velikost datoteke:  58.11 KB
 Pogledana:  23 krat

litij baterija 3V0001 DD.jpg

Nazadnje urejal/a sailor Pet Dec 04, 2009 3:21 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pingi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Okt 2009 12:44
Aktiv.: 0.64
Kraj: Selnica ob Dravi - Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 3:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj ti priimek vse pove Very Happy .
Nazaj na vrh
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.92
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 3:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je normalna cena urarjev v Ljubljani. Moj sosed - urar jo ima za cca 5€ - periferija. Vendar urarji prodajajo z baterijo tudi storitev "Zamenjava baterije", zato je takšna cena Confused
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.06
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 3:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni je tako urar v Škofji Loki rekel (in me sam napotil na Delko!!!).
No, tam je sicer 5 EUR, vendar za ta denar baterijo v uri zamenja in pod vodotesnim zvonom tudi preveri dejansko tesnenje (kar doma težko narediš ...). Če pa rabiš baterije za kaj drugega kot dejansko vodotesno uro, je pa res malo huda plačevati takšne cene.

LP, Grega

p.s. Poleg Delkota (ki ima te baterije po mojem najcenejše) se da gumbne baterije ugodno dobiti še pri fotografih. No, vsekakor bistveno ugodneje kot pri urarjih Smile.
Nazaj na vrh
a.vidmar
Član
Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Aktiv.: 5.30
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 4:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če je nuja potem lokalno, če se ti ne mudi potem pa tukaj. Twisted Evil
Nazaj na vrh
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.98
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 10:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preveri delovanje pod vodotesnim zvonom? Kaj pa če ura ne tesni, ko preverja delovanje?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 24.00

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 04, 2009 10:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Spušča mehurčke zraka ven.
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 1:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čas bi že bil, da nehamo po naših štacunah kupovat.
Zadnjih par mesecev sem veliko v tujih internetnih trgovinah kupoval in najdlje so mi v SLO hodili Win 7 (14dni) pa ne zaradi trgovine ampak HP-ja in verifikacije, da je računalnik za katerega sem kupil Win 7 res moj in cena Win 7 39€.
Sem pa opazil, da so cene pri nas take kot v USA samo znake zamenjajo $ -> € dodajo še kakšen procent gor in evo cene v € Shocked . Pri kakšni eksotiki je pa kar $=€ in še kakšnih 60 - 100% gor.
Za nov LCD panel 17 inch za starega prenosnika sem odštel 119$ + 40$ carine in ostalih dajatev je bilo 12€.
Kupljeno v Kanadi, naročeno v torek ali sredo, paket na Brniku v ponedeljek, isti dan sem po E-mailu poslal izjavo kaj je v paketu (nisem v SLO) in v sredo je tašča prevzela paket.
Baterije za dlančnik iz Kitajske 2 kosa HiCap za PDA2k 30$, brez carine, ker je bil paket označen kot gift Shocked brez moje prošnje.
V glavnem, težko, če bodo razno razni domači štacunarji še moj denar videli.
Že v Avstriji so cenejši......

Zajeta slika.JPG
 Opis:
Na hitro, toliko staneta dve na Amazonu
 Velikost datoteke:  37.38 KB
 Pogledana:  26 krat

Zajeta slika.JPG

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70809.81

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 1:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
tonko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45
Aktiv.: 2.28
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 2:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:
... in cena Win 7 39€.
....

Kje si dobil Win 7 za 39€ ? Shocked
Kitajska roba ?
Nazaj na vrh
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.22
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 9:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po opisu bi prej rekel, da gre za OEM verzijo, saj je pri nekaterih prenosnikih možno z doplačilom (v nekaterih primerih celo brezplačno) nadgraditi Visto v Windows7.

Seveda mora proizvajalec prenosnika omogočiti to in ni ta usluga za vsakega, ki pride mimo: moraš imeti ustrezen model prenosnika in neko dokazilo, da je zadeva res tvoja.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.82
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 05, 2009 10:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni ravno čisto mimo ampak imam ene grozne pripombe čez Duracell baterij AAA.
včasih sem mislil da so to ok baterije - sedaj mi je že druga iztekla v STB ju in še enem daljincu stara komaj kak mesec.

Sem šel v kočevski TUŠ in ne moreš verjeti v škatlicah so kao nove baterije napihnjene in reagirane s kislino - izgleda kot plesen. zadevo sem poslikal na telefon samo sem založil nekam IR ključek.

Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 06, 2009 2:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tonko je napisal/a:
Kje si dobil Win 7 za 39€ ? Shocked
Kitajska roba ?
He, he ni Kitajska roba, kot je Azrael napisal je OEM verzija Hewlet Packard upgrade program Laughing.
Vendar ne glede na to da je OEM, bo ta verzija na vseh novih mašinah doma.
Kako? Google ve vse, samo pravilno ga treba vprašat Cool

Vse je res, kot je Azrael napisal, toda dokazilo je bila faktura Gambita napisana v slovenskem jeziku, poscenirana in poslana na HP upgrade. Torej....., je pa res, da sta tudi pogoja ustrezen strojček in ustrezen prednaložen op sistem.
Sploh pa ni problem delat na "črni" verziji, kar sem jim tudi napisal, kajti trenutno delam na Win 7 ultimate 64 pobrani z neta že več kot en mesec brez vsakih problemov, celo z Windows update sem popravke instaliral.
Seveda je bilo potrebno Winse zopet aktivirati, kar pa ni problem. Jaz uporabljam "Windows 7 tool kit 1.8" ki poleg aktivacije ponuja še en kup nastavitev.

Seveda pa me pri tem najbolj zanima, kaj za vraga dela slovensko predstavništvo HP-ja Brick wall

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni