|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.18 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Ned Dec 13, 2009 5:52 pm Naslov sporočila: VEXTRACTOR- program za vektoriziranje |
|
|
Torej, za hitro vektoriziranje uporabljam omenjeni program in sicer Vextractor. Drugi programi so dokaj podobni, ta je čisti šolski primer...
Zanima me, kako narediti v temu ali ostalih programih, katere uporabljate, da ti porezka celotno površino in ne samo okoli, da samo obrobi... Tako da bi recimo če bi želel zrezkati št. 1, je ne bi samo obrobilo, ampak bi tudi notranjost porezkalo?
Ideje? nasvet?
Hvala! _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Ned Dec 13, 2009 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Corel draw ti zna eksportirati HPGL, pri eksportu pa določiš, kak bo raster neke površine. ALi bo to raster iz samih horizontalnih črt (pa razmak med njimi), ali bo to mreža. Sicer ne vem, ali zna mach3 prebaviti HPGL fajl. Drugače pa nevem, kako bi se stvari lotil. Mogoče bi moral vektorizirano sliko eksportirati v nek prepoznaven format naprimer DXF, in potem kritične površine v drugem layerju potegniti s polyline in nato narediti offset z n-ponovitvami. Tudi sam sem porabil kar nekaj energije da sem iz vektorske slike naredil izdelek, ki mi je bil na koncu celo všeč. O samem izdelku nebi, ker je že tako požel ogromno kritik... _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni