|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektronik Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17 Prispevkov: 290 Aktiv.: 1.28 Kraj: postojna
|
Objavljeno: Pon Dec 14, 2009 12:22 pm Naslov sporočila: Pegasus v Outlook |
|
|
Pozdravljeni!
Ukvarjam se s problemom, ki mi že nekaj časa kravžlja živce in dela sive lase. Za neko podjetje ima za poštni odjemalec program Pegasus, sedaj pa bi radi ta program zamenjali z Outlookom. Sedaj me pa zanima ali je sploh možno, in če je ali kdo ve kako transformirati/prenesti pegasusov arhiv s pošto v outlook.
Poizkusil sem trenutno dve vrsti programov za transformacijo arhivov, vendar neuspešno, imam pa svoj testni arhiv v pegasusu, ki se mi zdi nenormalno majhen, pošte je za 90MB, ta dva programa mi pa najdeta arhive velike manj kot 2kB. Programa pa sta aid4mail in Transend Migrator.
Za kakršnekoli odgovore se vam vnaprej lepo zahvaljujem!
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Benjamin Član

Pridružen-a: Tor 10 Jul 2007 11:23 Prispevkov: 116 Aktiv.: 0.53 Kraj: Trebnje, Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Dec 14, 2009 1:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo!
Ena možnost je tudi, da postaviš IMAP server, vso pošto preneseš nanj, nato pa z Outlookom nazaj.
LP _________________ Cessna 152: "Flight Level Three Thousand, Seven Hundred"
Controller: "Roger, contact Houston Space Center" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni