|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
S57NNT Član

Pridružen-a: Pon 21 Sep 2009 7:50 Prispevkov: 298 Aktiv.: 1.55 Kraj: Ljubljana - okolica
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.18 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 12:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ravnokar prebral v Sl.novicah... Takole bom rekel...sem lastnik 2 psov pasme ruski hrt ali borzoj... Pri psu nikoli ne veš, kaj ga piči... tukaj gre pa za lep primer, ko psi naredijo totalno štalo, pa še 1x, pa še 1x in če poznaš prave ljudi, se ne zgodi nič...
Idiotizem... če bi ti psi naredili kaj mojim najbližjim, jih dejansko sam pokončam, zakon gor ali dol.....  _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jezikač Član

Pridružen-a: Tor 29 Sep 2009 23:21 Prispevkov: 160 Aktiv.: 0.83 Kraj: swamp
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pobit bi jih bilo treba že takoj po prvem napadu. Lastnico pa v arest. Banda prokleta. _________________ na tekočem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 12:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj hočejo ljudje imeti takšne pse doma? Povrhu še 4 komade? Ne rečem za varovanja varovanih območij ali za vojskovanje, zakaj pa bi ga imel en povprečen državljan?
Drugače bi pa morali takšne pse pobiti po prvem krvoločnem napadu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.18 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 1:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz se striktno držim nekaterih pravil...na sprehodu, kadar smo v naseljih striktno poberem kakce..ne pobiram jih kadar jih spustim pri nas doma, ko gresta kakat v gozd... nagobčnikov nimam, kajti zanju nagobčnik dobit je terna... ne maram, da mi jih mimoidoči ljudje božajo razen z mojim privoljenjem...nikoli ne veš, kaj se lahko naredi....
Gledam pa nekatere druge lastnike psov..
Userjejo pred blokom, nič ne poberejo, drug dan pa tam kup otrok....
grdo.... _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S57NNT Član

Pridružen-a: Pon 21 Sep 2009 7:50 Prispevkov: 298 Aktiv.: 1.55 Kraj: Ljubljana - okolica
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo bi se bilo tudi malo poglobiti v kolobocije, ki so bile v zvezi z vrnitvijo psov lastnikom. Pomojem bi se našlo kaj za Komisijo za preprečevanje korupcije |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.79 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Največkrat si zafrustrirani, zakompleksani ljudje brez samozavesti nabavijo psa, ki je ubijalec. S tem si zdravijo svoj bolni ego.
Seveda takšni lastniki ne znajo pravilno vzgajati psa. Pes ni objekt, niti darilo hčerki za rojstni dan. Pes je živo bitje, ki potrebuje pravo okolje, prehrano, gibanje in pravo živalsko in človeško socialno mrežo okrog sebe.
V 99% primerih so krivi lastniki in ne psi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70615.80
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 2:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S57NNT Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.36
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 2:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Zakaj hočejo ljudje imeti takšne pse doma? Povrhu še 4 komade? Ne rečem za varovanja varovanih območij ali za vojskovanje, zakaj pa bi ga imel en povprečen državljan? |
Vsak tak pes pomeni 2cm. Pri štirih ima potem lastnik 8cm daljšega... _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.78
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 3:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da se bo marsikateri lastnik kake velike mrcine ob tem dogodku malo zamislil.. Po moje bo tudi tudi kaka končala v kakem pasjem zavetišču ali kako drugače... _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 4:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam menim, da zelo veliko vem o psih. Reči moram, da me imajo izredno radi. Že po nekaj deset sekundah se med menoj in živalijo ustvari komunikacija. Pri tem mi ni treba vedeti imena in tudi govorim večinoma ne. Te živali razumejo drugačno govorico. Govorico vonjav, gibov, dejanj in govorico telesa.
Sam nimam psa. Čas, ki sem ga pripravljen preživeti z psom je dovolj največ za dobro pasjo sliko. Ko se bom odločil da temu lahko namenim kake 2 ure na dan, si bom omislil zlatega prinašalca, če bom imel na dan 3 ure časa v te namene, potem bo to mogoče labrador, v primeru, da res ne bom imel kaj početi cele popoldneve bi razmišljal o velikem šnavcarju.
Mastif zahteva cel dan. Zahteva primerno izobraženega človeka. Vsekakor pa ni primeren kot prvi pes.
Če imaš dva mastifa si torej vsak dan za en dan v minusu. Če imaš pa tri tovrstne pse, potem je samo stvar naključja kdaj bodo dojeli, da si najšibkejši med njimi.
Kar se je zgodilo je bilo to, kar je bilo neizbežno. Samo stvar tega, da pride situacija, ko živali dojamejo. Taki so pač zakoni krdela. Imeti pse (katerekoli) in ne vedeti tega je enako samomoru. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Mislim, da se bo marsikateri lastnik kake velike mrcine ob tem dogodku malo zamislil.. Po moje bo tudi tudi kaka končala v kakem pasjem zavetišču ali kako drugače... |
Do danes zjutraj smo imeli 54kg težkega ovčarja... Po 4 eltih se mu je očitno strgalo, 2 dni nazaj me ni spustil mimo, ko je bil na toplem v kurilnici, včeraj zvečer pa je hotel ugrizniti mlajšo sestrico (10 let) v roko (strgal bundo), danes zjutraj je prišel veterinar... _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S57NNT Član

|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 4:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
»Mislim, da je kmetijski minister Milan Pogačnik prvi, ki bi moral takoj napisati odstopno izjavo. Pri vračanju teh nevarnih psov lastniku je namreč šlo za vmešavanje politike, za močne zveze. In če država deluje na vseh področjih tako, kot je delovala v tem primeru, me je sram, da sem državljan Slovenije!« je ogorčen Meglič.
Minister Milan Pogačnik pa se za Baričevićevo tragedijo ne čuti odgovornega. Čeprav je veterinarski inšpektor Uroš Andrenšek izdal kar tri odločbe, po katerih bi bilo treba psa humano uspavati, je minister s pomočjo ljudi v svojem kabinetu, pravnikov na ministrstvu in posebne strokovne komisije, ki jo je pomagal sestavljati kar Baričević, odločil drugače. Junija lani je (MKGP) nevarna pasa vrnilo lastniku.
Vir: http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042334944 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Feb 03, 2010 4:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dexboy je napisal/a: |
Do danes zjutraj smo imeli 54kg težkega ovčarja... Po 4 eltih se mu je očitno strgalo, 2 dni nazaj me ni spustil mimo, ko je bil na toplem v kurilnici, včeraj zvečer pa je hotel ugrizniti mlajšo sestrico (10 let) v roko (strgal bundo), danes zjutraj je prišel veterinar... |
Da mene lasten pes ne pusti v hišo, ga verjetno kar tam potamanim s prvim večjim orodjem pri roki. Pes more vedeti kdo je gospodar! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
 |
www.elektronik.si Seznam forumov
-> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom |
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja
|
Stran 1 od 10 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni