|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BABO Član

Pridružen-a: Ned 17 Jan 2010 21:11 Prispevkov: 50 Aktiv.: 0.27 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 7:41 pm Naslov sporočila: S53MV frekvencmeter - nakup elementov |
|
|
Ponovno pozdrav vsem.Sem srečen lastnik originalnih tiskanin a žal imam težave z nabavo kritićnega materiala.Vidim pa tudi, da sem skupinski nakup bolj ali manj zamudil.Še vedno pa imam željo realizirati ta projekt ... a mi kdo lahko pomaga z nasveti ali pa je kje kak komplet materiala viška (optimist a ne...)?Kako je kaj z nabavo materiala za S53MV RF generator ... da zopet kaj ne zamudim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 8:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Stvar je sila preprosta. V naslednjem postu opiši katero je zate kritičen material in za katerega od izdelkov. Podaj linke na izdelke in počakaj, da se nabere dovolj interesentov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BABO Član

Pridružen-a: Ned 17 Jan 2010 21:11 Prispevkov: 50 Aktiv.: 0.27 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Pet Feb 05, 2010 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav Darko!Nekaj sem zamočil glede odgovora,zato še enkrat hvala! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni