|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.79 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 12:47 pm Naslov sporočila: skurjene slušalke philips |
|
|
Imam slušalke Philips SBC HP910:
http://gdgt.com/philips/sbc-hp910/images/
Pred leti sem vrtel glasbo po različnih klubih. Pri delu sem si pomagal s temi slušalkami. Ker je delovno okolje bilo zelo glasno, sem moral slušalke poganjati zelo glasno, da sem kaj slišal.
Slušalke seveda niso zdržale. Zdaj lahko slišim v slušalkah samo visoke tone. Verjetno so visokotonci vgrajeni posebej, nizko-srednjetonci pa so šli rakom žvižgat.
Slušalke so bile odlične in tudi ne poceni. Nerad bi se ločil od njih, rad bi jih oživel.
Naj dam zvočnike previt, vgradim nove ali neko tretjo možnost. Kaj mi svetujete? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 12:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa če si naglušen od vsega tega pa so slušalke cele?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.79 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 1:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
hehe, nisem naglušen, bi bilo pa ceneje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boriskozjan Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23 Prispevkov: 956 Aktiv.: 4.72 Kraj: Šmarje pri Jelšah
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 2:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
men so še vse slušalke crknale pri kablu, se pravi da slušalke so vredu, kabl je pa potrebno zamenjat. Preden pa dokončno crkne pa imajo slušalke čudn zvok..
lp,boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 11.97 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 3:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odpri in poglej, drugega ne bo.
Lahko so potrgane membrane ali pa pregreta navitja, ki "ribajo" v tuljavniku.
Moj nasvet je, da jih s solzami v očeh vržeš proč (če ni kabel!!!) in si nabaviš nove. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Feb 24, 2010 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
audiox je napisal/a: |
hehe, nisem naglušen, bi bilo pa ceneje. |
hm...po moje pa tole ne bo držalo. Slušalke lahko kupiš druge, lahko so zlate, posute z diamanti, pa so še vedno cenejše kot če bi bil gluh (pa čeprav napol) in bi hotel kupiti druga ušesa...
sluh je neprecenljiv, za vse ostalo je tu mastercard  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni