|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.29 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Sre Mar 10, 2010 7:23 pm Naslov sporočila: Presidente del Consiglio - Premier |
|
|
Citiram: |
Pozdravljeni.
Sem državljan Italijastana.
Živim v Milano DUE, v stanovanjskem bloku, ki ga je zgradil Premier – Presidente del Consiglio.
Delam v Milanu v podjetju, katerega večinski delničar je Premier. Tudi zavarovanje avtomobila, s katerim se vozim v službo, je Premierjevo, tako kot je Premierjevo zavarovanje, ki mi zagotavlja socialno varstvo.
Popoldan, ko se vračam s službe, grem nakupovati v Premierjevo trgovino, kjer kupim izdelke, ki so jih proizvedla podjetja, ki jih upravlja Premier.
Če se zvečer odločim za obisk kina, grem v kinodvorano kinematografske mreže, katere lastnik je Premier in gledam film, katerega distribucijo opravlja podjetje, ki je v lasti Premierja (filmi se tudi deloma financirani iz javnih sredstev, ki jih dodeljuje vlada, katere vodja je Premier).
Če pa se zvečer odločim ostati doma, pogosto gledam (z dekoderjem, ki ga je proizvedlo podjetje Premierja) Premierjevo TV, na kateri so filmi, ki jih ustvarjajo Premierjeva podjetja in jih mnogokrat prekinjajo propagandna sporočila, ki jih ustvari oglaševalsko podjetje Premierja.
Največkrat pogledam predvsem rezultate nogometnih tekem, ker sem navijač ekipe, katere lastnik je Premier.
Ko ne gledam Premierjeve TV, gledam RAI, katere upravo so imenovali poslanci, katerih izvolitev je podprl Premier. Zato se naveličam in grem malo brskati po spletu, pri tem uporabljam ponudnika telekomunikacijskih storitev, ki je v lasti Premierja.
Če nisem razpoložen za gledanje TV ali brskanje po spletu, preberm knjigo, katere založba je v lasti Premierja.
Seveda, tako kot v vseh demokratičnih in liberalnih državah, je tudi v Italijastanu Premier tisti, ki predlaga zakone, katere potrdi parlament, v katerem je večina poslancev podrejenih in zastopanih s strani Premierja, ki vlada v izključno v mojo korist!
Še sreča, da je tako! |
... preveden italijanski e-mail, ki kroži naokoli ... _________________
Pravilo št. 1: Pišite slovensko, velja za vse.
TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni