|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Hightech Neznanec

Pridružen-a: Sob 27 Mar 2010 13:03 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 1:07 pm Naslov sporočila: Pomoč-4-digit Up/Down counter |
|
|
LP
Delam na projktu, katerega naslov sem zgoraj omenil. El. shemo ter tudi program sem dobil tukaj. Ploščico sem lepo zvezal, ter naložil kodo, k isem jo dobil na tistem naslovu (naložil .hex fajl). Sedaj pa se mi pojavi problem. Na zaslonih mi izpiše le zadnjo številko (izpiše 0), tipka pri kateri se odločaš za štetje ali odštevanje tudi deluje, ni pa mi jasno zakaj ostale štiri tipke ne delujejo in zakaj ne delujejo ostali trije zaslončki. Mogoče je kakšna napaka v kodi, ker pri samem vezju imam vse pravilno povezano.
Hvala vam že vnaprej za pomoč... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.32 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 9:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa so 100% vsi led displeji enaki, torej s skupno anodo oz. skupno katodo, sheme nisem toliko gledal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni