|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.56 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 4:32 pm Naslov sporočila: K: LCD Monitor 14'' / 15'' |
|
|
lepo pozdravljeni,
iščem rabljen LCD monitor, za svoj CNC, kajti moj sedanji 14'' CRT je neprimeren, predvsem zaradi pomankanja prostora...
če ima kdo izmed vas doma kakšnega odvečnega, naj mi sporoči na ZS,
seveda sem zanj pripravljen plačati tudi nekakšno simbolično ceno, ker novega ne mislim kupovati ( 109€ 19'' ) _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.02 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sob Mar 27, 2010 6:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Priporočam ti da so omisliš 17" za cnc, 15" postane za mach hitro premajhen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.56 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 10:19 am Naslov sporočila: |
|
|
no saj 17 je toliko bolje, ampak tudi z 14'' ali 15'' bi bil zadovoljen, gre se mi samo zato da bi imel LCD, ker ta star monitor ( iz leta 95 ) je nerodno nositi okol in ga imeti tam, kjer je že vsak dm^2 dragocen _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni