|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.31 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Sob Apr 24, 2010 8:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kar sem rekel sem danes naredil.
Fen ni pomagal.
No, ko sem displej priklopil izven ohišja se je posvetil, ampak samo zelena barva . Na začetku, ko ga prižgem utripajo 3 pasi zelene barve na displeju, potem nehajo in samo svetijo. Lahko počnem karkoli ampak zeleno bo vedno svetilo! Tipke s katerimi preklopiš CD/tuner/kaseta, ... delajo in tudi glasba igra čisto normalno. Postaje se normalno da prestavljati z daljincem. Glasnost tudi dela. Ampak vse to bi se moralo beležiti na displeju pa samo zeleno sveti .
Na pinih od displeja sem meril in tam je skoraj na vsakem nek PWM signal, na nekaterih pinih se celo spreminja, če npr. vrtim potenciometer za glasnost, torej očitno le nekaj prihaja do njega . Jaz bi rekel, da je displej izdihnil . Ampak čudno se mi zdi, da je na tak način crknil (usoda ali naklučje).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matic_scetinec Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11 Prispevkov: 993 Aktiv.: 4.67 Kraj: Brezovica pri Ljubljani
|
Objavljeno: Ned Apr 25, 2010 9:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Si preveril FLAT kable? Ko jih vtikaš nazaj se lahko obrne folija, in tam ni stika.
LP, matic
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
232.54 KB |
Pogledana: |
0 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.31 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Ned Apr 25, 2010 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem preveril. Na procesorsko plato gresta samo dva in oba sta OK.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Profesor Einstein Član

Pridružen-a: Ned 24 Sep 2006 0:13 Prispevkov: 1437 Aktiv.: 6.28 Kraj: Rogaška Sl.
|
Objavljeno: Sre Apr 28, 2010 12:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Si naredil med servisiranjem več škode kot koristi?
Pri servisiranju je potrebno biti previden.
Lp.
Darko
_________________ --
"Če bi volitve kaj pomagale, bi jih prepovedali." (Mark Twain) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

|
Objavljeno: Sre Apr 28, 2010 1:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj sem popravil, nekaj se je pa uničilo ja.
Previden, previden, lahko je to govoriti. Sej sem previden, samo kaj naj, če je tako slabo zasnovano, da kar takole na lepem crkne. Po tem, ko sem pri ugasnjenem odklopil 2 konektorja se je to zgodilo... Čisto možno, da se je kakšen kondenzator spraznil tako kot se nebi smel.
Sej funkcije vse delajo, tiste, ki ne potrebujejo prikaza, vem pa da je sedaj izgubil še veliko dodatnih, ker ni nič info. na displeju.
Z stolpi res nimam sreče , TV-jev in ostalega sem pa že kar nekaj uspešno popravil...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matic_scetinec Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11 Prispevkov: 993 Aktiv.: 4.67 Kraj: Brezovica pri Ljubljani
|
Objavljeno: Sob Maj 01, 2010 5:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Lahko bi s piskačem preveril še stike iz enega na drug konektor...
Lp, Matic
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

|
Objavljeno: Sob Maj 01, 2010 11:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi to sem že naredil , večkrat... Vse OK.
Preko vez bom probal pridet do novega procesorja , upam, da ga dobim.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni