www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Scan programov na Philips 21PT165B

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
R33D3M33R
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56
Aktiv.: 1.25

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 18, 2010 12:52 pm    Naslov sporočila:  Scan programov na Philips 21PT165B Odgovori s citatom

V dar sem dobil barvni televizor Philips 21PT165B/01. Verjetno ne rabim poudarjati, da je že precej star in seveda, da zanj nimam nobenih navodil. Zraven je bil daljinec RC 2525/01. Sedaj bi rad nastavil programe, a mi nikakor ne uspe. Slutim, da daljinec sploh ni originalni daljinec za to televizijo in zato mu manjkajo določeni gumbi. Programe sem poskusil nastavljati še z enim drugim daljincem (za TV Voyager ali nekaj takega), ki si s tem daljincem deli veliko enakih gumbov, a ni šlo. Na RC 2525 sem preizkusil vse možne kombinacije, a enostavno ne gre. Prosim za kako idejo.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
R33D3M33R
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 22, 2010 1:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pisal sem na Philips support pa so mi odpisali, da je TV prestar in da nimajo nobenih informacij <- bolj se mi zdi, da mi hočejo povedati, da naj kupim nov TV. Torej je za v kanto. Bedno Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.48
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 22, 2010 2:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zna biti, da imaš TV zaklenjen v hotel mode.
Vsekakor ti bo vsak lokalni TV majstr tole zrihtal za 1 pivo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
R33D3M33R
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 03, 2010 5:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom povprašal naokoli. Mislil sem, da je vzrok nedelovanja nepravilen daljinec.
Nazaj na vrh
tihi10
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Okt 2009 21:32
Aktiv.: 0.32
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 03, 2010 8:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Daj pripni sliko daljinca, bomo videli ali je taprav.
LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni