www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Offtopic, smeti

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.38
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 11, 2010 8:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če malo prebrskaš ti jev power management, boš sigurno našel poceni rešitev, ker večino komponent se da dobit kot sample. Pred časom vem, da sem sampliral integriran down converter iz xxV (max. se ne spomnim) na 5V pri 1A. Zadeva je bila velika dober kvadratni centimeter. In brez nobenih dodatnih elementov.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MarkoM
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 11, 2010 8:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm, kaj sem narobe naredil? Predlagal sem kje iskati. Ker sem že precej rešitev našel pri ti-ju, zastonjskih in zelo dobrih.
Ali bi moral poiskati med vsemi regulatorji točno takšnega, ki je njemu na kožo pisan?
Nazaj na vrh
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.53
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 12, 2010 2:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne do vzorcev so verjetno ratali zelo sitni, zato se jaz ne bom kaj preveč zanašal na naše slovenske distributerje. Sem žele samo dva čipa kateri je stal 1,8 € po komadu, ampak so mi jih želeli prodat po 1000 komadov. Nisem še firma tako da nebom delal 1000 izdelkov. No malo so me rešila dekleta iz Fernelovega oddelka za Slovenijo. Vsa čast in hvala jim.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MarkoM
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 12, 2010 2:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A to bi naj bil problem. Nisem vedel. V glavnem pri TI-ju imajo skoraj vse komponente kot vzorce in jih pošljejo brez slovenskih oz. lokalnih posrednikov. Včasih te tudi kličejo in vprašajo zakaj jih potrebuješ. Pridejo pa v nekaj dneh.
Nazaj na vrh
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.53
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 12, 2010 11:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja jaz sem želel od atmela tega dva kosa. Na strani od firme kjer se nahaja naročilnica za testnie kose menda na naročene čakaš pol leta. Tako sem začel iskati distributerja v upanju, da mi bo uspel "srihtati" testni kos, KI GA POTREBUJEM in ne za ga lepo videt mi je ponudil 1000 kosov po 1800€.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 485 dni