www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odvisni od interneta

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.78

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 3:52 pm    Naslov sporočila:  Odvisni od interneta Odgovori s citatom

1.12. New York Times poroča, da je od 6 do 10 odstotkov od približno 189 milijonov uporabnikov interneta v ZDA od njega odvisnih, odvisnost pa je tako destruktivna kot alkoholizem in odvisnost od drog. Osebje v bolnišnici Illinois namreč pri odvisnikih od interneta opaža znake odtegnitve, kot so močno znojenje, huda anksioznost ter simptomi paranoje. Rastoče število terapevtov in rehabilitacijskih centrov zato ponuja zdravljenje odvisnosti od interneta, odvisnikom pa nudijo enake programe kot pri zdravljenju kemične odvisnosti. (aNET)

Think Kako dolgo zdržite brez interneta? Osebno čez vikend - dlje pa je že kriza Sad

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.14
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 4:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Odvisno, kje sem in kako... če sem z kolegi kje da se žura ni problema. Drugače pa sem skoraj odvisen od interneta :>
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 8:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nekaj takega kot je napisal Mujo
Big Poppa
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jul 2004 18:40
Aktiv.: 0.11
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mujo je napisal/a:
Odvisno, kje sem in kako... če sem z kolegi kje da se žura ni problema. Drugače pa sem skoraj odvisen od interneta :>

Tudi jaz sem tak. Very Happy Na tak način bi lahko zdržal tudi kak mesec.Če sem pa doma in mi je dolgčas sem pa raje na netu pa berem kaj koristnega kot pa da naprimer gledam tv.
Nazaj na vrh
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 8:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Američani so extremisti v vsakem pogledu.
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.58
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 8:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaztudi komaj zdržim kake 3 dni. Ko sem bil 10 dni na dopustu, sem tako pogrešal internet, sploh kakšne novice in forume kot je ta. Bi pa rajsi dal tv stran kot pc.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.66
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 01, 2005 10:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Big Poppa je napisal/a:
mujo je napisal/a:

Tudi jaz sem tak. Very Happy Na tak način bi lahko zdržal tudi kak mesec.Če sem pa doma in mi je dolgčas sem pa raje na netu pa berem kaj koristnega kot pa da naprimer gledam tv.

Jaz imam tudi podobne navade.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
fbifbi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Jul 2004 12:17
Aktiv.: 0.54
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 12:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

zdržim več kot en teden če je treba
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
a13misko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Okt 2005 9:12
Aktiv.: 0.36
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 10:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Njaprej me zanima kako je bila tista "anketa" narejena da se lahko ocenim oz. koliko časa na dan se šteje pod obsedenost?

Lp

Boštjan
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 1:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz preživim kar nekaj ur na dan na internetu saj je zakladnica informacij in se mi zdi nesmiselno, da bi iskal določene stvari po knjigah....
Če pa se odpravim npr. na dopust pa mi ni noben problem biti brez računalnika in interneta.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni