www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Slovenija na SP
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.27
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 4:02 pm    Naslov sporočila:  Slovenija na SP Odgovori s citatom

Za vse tiste, ki nogometa ne spremljate (ne marate), naši fantje so zmagali na prvi tekmi proti Alžiriji.

BRAVO NAŠI!!!!!!!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fluffy111
Član
Član

Pridružen-a: Sob 13 Dec 2008 21:44
Aktiv.: 1.75
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 5:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Applause Dancing BRAVO!!!!!!!!!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MCAT
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Nov 2007 22:06
Aktiv.: 1.43
Kraj: Moravče (JN76JD)

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 5:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bravo naši! Smile
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 6:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

B. m. k.!
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70820.47

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 8:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj že? Boš res imel tako zadovoljstvo, če izgubijo? Ker s tem namreč SP ne bo konec.

Malo patriotizma n škodi, prišli so do SP in če kaj naredijo uredu, če pa ne pa nekoliko slabše.

Nedeljski gol je, če ne drugega, nekaj kupcem LCD televizorjev od SiOLa znižal ceno za en obrok.

Sam nisem pristaš nogometa, niti mu ne sledim, ampak če so že dali gol na SP, kjer so eni izmed najmanj favoritiziranih moštev potem čestitke.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.79
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 8:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ampak igrali so pa kot stare mame...sreča je pač (k sreči) na naši strani ...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
BojanR
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52
Aktiv.: 3.31
Kraj: Vnanje Gorice

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 9:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še sreča, da je tudi alžirski golman branil kot stara teta...
Nazaj na vrh
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.22
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 10:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bom pa vseeno rekel: BRAVO FANTJE!!!

Je pa nekaj res... Imamo veliko drugih športnikov ki so dobili zlata, srebrna, bronasta odličja, pa jih kar prezremo.... Imamo svetovne prvake mislim da mladinko v karateju....kdo ve za to? Rolling Eyes

reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Sem ravno stružil v garaži, ko zaslišim neko vpitje iz sosednjih blokov. d'oh! d'oh! d'oh!

Upam, da čim prej dobijo čim več golov, da bo potem konec tega sranja. Pray

Jaz pa pravim takole:

Še mar mi ni za nogomet in SP Razz

Težko pa grem ravnodušno mimo, ko me iz vseh strani posiljujejo s fuzbalom, reklame, oglasi, vpitje zagretih navijačev... debatni klubi, vse to mi je trapasto, ampak pustimo jim veselje, ... zakaj že? Rolling Eyes

.

BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 1:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker vsakdo ima pač svoje veselje.

aljoš, žal karate in ostali športi ne obrnejo toliko denarja kot SP v nogometu in zato se jih ne pretirano omenja, ker tukaj se vrtijo ogromne vsote in zato je zadeva pač na vsakem koraku.

Če pa načeloma nisi del te evforije (kot jaz ne), potem gre lahko vse mimo brez, da te kaj konkretno moti. Reklame prezreš, na TV gledaš drugo (ali pa sploh ne) ipd. brez zgubljanja živcev, ker me "od povsod posiljujejo s tem sranjem". Posiljujejo te toliko kot dovoliš sam.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 1:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni je bilo včeraj super. Čez dan ni bilo žive duše nikjer, vsi so ždeli pred TVjem in gledali nogomet. Ker pa nisem totalni nešportnik, sem si nadel plezalni pas in zlezel v vrh češnje... Mr. Green
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.93
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 5:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ta nogomet se meni zdi rahlo primitiven šport. In naživce mi gre, da me na vsakem koraku posiljujejo s to bedarijo. En mesec prej so se lotili to sranje okrog trobit. Komaj čakam, da bo vsega konec in mi ne bo treba več poslušat vsega tega sranja. Rolling Eyes
Majster
Član
Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05
Aktiv.: 1.81
Kraj: Majšperk

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 5:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No meni se zdi SP super. Sam ga sicer ne gledam ravno dosti ampak mi je všeč "športni" duh svetovnega prvenstva.

Da reklame vsebujeo še malček nogometa me tudi ravno ne moti (čeprav res ne gledam dosti TVja), ker drugače bi bilo pač nekaj drugega.

To, da pa nekateri menijo "naj že čimprej zgubijo" se mi zdi pa totalna bedarija-ni čudno da je slovenska morala v k****. Malček patriotizma pa res ne škodi.
Jaz jim želim čimboljšo uvrstitev pa bo kako bo Smile

igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.27
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 14, 2010 7:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zanimivo, nekateri si celo želijo, da izgubimo. Kaj vse ne doživiš v tej naši prelepi Sloveniji.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 1 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni