|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.38
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 1:19 pm Naslov sporočila: Level one WBR-5400 |
|
|
No omenjeni ruter iz naslova mi je dokončno izdihnil.
Kaže sicer znake življenja a ne deluje. Vse led diode (WAN, port 1 do 4) utripajo, ne glede na to kaj se dogaja.
Če je morda kdo imel kakšen tak primer in morda ve kaj je narobe oz. kaj se da popraviti, naj svetuje, drugače pa bo šel v reciklažo . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S56RGA Član

Pridružen-a: Čet 11 Sep 2008 13:33 Prispevkov: 325 Aktiv.: 1.59 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 10:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko poskusiš z nalaganjem firmwera s pomočjo TFTP.
Poizkusi če se ruter odziva na ping takoj po vklopu. _________________ Agar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 10:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Tako se je začel obnašati moj prejšnji ruter, ko ga je obiskala strela. Lučke so gorele, odziva pa ni bilo. Potem sem ga zamenjal z novim. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 12:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odziva ni niti, ko se prižge. Je pa čisto možno, da je prejel kak sunek el. energije Ni bil izklopljen med nevihtami. Sicer ni bilo nevem kako hudo, saj ostale naprave vse delujejo kot je treba. Zaenkrat  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Unknown_User Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.52 Kraj: UFO iz Butal pri T''minu
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 1:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iz njega poberi brezžični modul in se igraj z njim. Če pa ne rabiš bi meni prišle prav kakšne te antene. Koliko časa pa ti je deloval? Namreč tudi sam sem ga imel idejo nabaviti pa sedaj vidim da je kaj drugega bolje vzet. Pač všeč mi je (mi je bil) njegov domet. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 1:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Drugače je super ruter domet je enkraten. Delal mi je pa sedaj mislim, da 3. leto brezhibno. Sem pa ugotovil, če vzamem ven ta brezžični modul, da ne utripa več in bi znal celo delovat . Treba poizkusit, morda pride prav kadar kot navaden žičen ruter.
Če želiš ti ga odstopim, samo eno anteno bom verjetno vzel dol, za neko brezžično kartico, ki ima bolj tako tako anteno  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.68
|
Objavljeno: Tor Jun 22, 2010 7:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko poskusiš z resetom. Drži tipko za reset nekje okrog 5-10 sekund (pri nekaterih jo moraš držati med vtikanjem napajanja), ter počakaj kakšno minuto, da se router ponovno vzpostavi.
Pingaj pa ga na tovarniško nastavljen ip (poglej v navodilih) in to takoj po vklopu, v roku nekaj sekund. Če se na ping odziva, boš najverjetneje lahko na njega poslal firmware s TFTPjem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni