|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.38
|
Objavljeno: Tor Avg 03, 2010 2:18 pm Naslov sporočila: K: Video nadzorna kartica |
|
|
Na računalnik bi rad priklopil dve kameri z kompozitnim izhodom, zato bi najverjetneje potreboval video-nadzorno kartico.
Če ima kdo kakšno delujočo takšno kartico, se priporočam. Kolikor sem gledal so take zadeve dokaj drage (200€ +), kar pa zame ne pride v poštev, ker se ne grem nek profesionalen nadzor, ampak samo malo eksperimentiranja, itd... (da se ne dolgočasim ).
Hvala tudi za nasvete, kje bi lahko ugodno dobil to kar iščem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.40 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.38
|
Objavljeno: Tor Avg 03, 2010 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja točno nekaj takega . Bom moral nekoga naprositi, da mi naroči, sam namreč nimam paypala .
Hvala !
Me pa zanima ali bi tak izdelek preživel malo daljšo razdalji med kamero in med tem izdelkom. Razdalja nekje 5-10 m.
Kaj pa kaj takšnega: Kartica . Mi lahko kdo svetuje kaj o tej kartici ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni