www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

HTC
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
davyd1994
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Okt 2009 21:26
Aktiv.: 0.28
Kraj: Šentjur pri Celju-Ponikva

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2010 10:51 pm    Naslov sporočila:  HTC Odgovori s citatom

Vaše mnenje o tem telefonu: http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1493&pu=0
Izkušnje iz prve roke.... Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
luka1995
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42
Aktiv.: 3.32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HTC ima nasploh kar dobre Mobilnike. Jaz sem imel HTC Tytn 2, motilo me je samo to da je bil zelo počasen! Zato pa mora mobilnik imeti dosti zmogljiv procesor (CPU). Tale HTC Wildfire ima tako srednje dober procesor... Ima pa Android OS, ki pa je zelo dober! Mobilnik se mi zdi kar dober. Jaz osebno ne predlagam mobilnika z Windows Mobile OS, ker je zelo počasen. Osebno pa imam rajši Iphone 4 Smile Moje mnenje.

LP Luka
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.48
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj vraga iPhone? Tale Wildfire je enako zmogljiv, cena pa je 1/3 iPhone-a oz. v z naročnino za manj kot 100€. Imaš še bolj high-end HTCje; Desire, Nexus One, HD2 Mini, HD2, EVO 4G... Res da iPhone ima še "tipko" za takojšen izklop omrežja, kar HTCji še nimajo, je pa odločitev tvoja. Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=ULv-0xcciFE
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
luka1995
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

xsyt je napisal/a:
Zakaj vraga iPhone? Tale Wildfire je enako zmogljiv, cena pa je 1/3 iPhone-a oz. v z naročnino za manj kot 100€. Imaš še bolj high-end HTCje; Desire, Nexus One, HD2 Mini, HD2, EVO 4g...

Jaz osebno sem bolj navajen na iphone in HTC je tudi zelo dober mobilnik, nekateri tudi presežejo 600eur. Iphone pa ima OS Mac to je pa čisto neki drugega kot Android in WM. Pa iPhoni in iPadi imajo zelo dober Touch, ki ga HTC nima! Jaz nikoli nisem bil razočaran nad svojim iPhonom, razen če imaš iPhona hrvaškega porekla se ti lahko hitro zaklene Smile
Nazaj na vrh
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.48
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj nekateri tako vneto trdite da je tocuh nekaj posebnega na iPhonu? Jaz nikoli nisem opazil razlike na malo boljšem HTCju in iPhone-u.

http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc še ena primerjava
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.14
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

xsyt je napisal/a:
Zakaj nekateri tako vneto trdite da je tocuh nekaj posebnega na iPhonu? Jaz nikoli nisem opazil razlike na malo boljšem HTCju in iPhone-u.

http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc še ena primerjava

Ker ga nisi uporabljal dlje časa!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
luka1995
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In mogoče zato ker novi HTCji imajo HTC Sense, samo noben mobilnik nima boljšega toucha kot iPhone! 100% Sem imel že v roki HD2 in se ne more primerjat z iPhonom! Je pa HTC Wildfire za svoje cene na paket še kar dober.
Nazaj na vrh
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.70
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

luka1995 je napisal/a:
In mogoče zato ker novi HTCji imajo HTC Sense, samo noben mobilnik nima boljšega toucha kot iPhone! 100% Sem imel že v roki HD2 in se ne more primerjat z iPhonom!

To je res, zal ali pa ne!
Vam povem jaz nebi imel niti enega niti drugega, rad bi imel OBA! Tako bi resli problem.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.65
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 6:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem prej imel iPhone, trenutno imam HTC Hero. Ne bi rekel da je touchscreen dosti boljši na iPhonu, mogoče za odtenek. Kar je dosti boljše na iPhonu, je premikanje - slidanje, kjer je iPhone res boljši, bolj tekoč. Kar se brskanja po internetu tiče, je pa HTC boljši.

Nasploh mi je večina stvari na HTC-ju bolj všeč, kar pa je seveda stvar osebnega okusa. Oba telefona sta dobra.

davyd1994, točno tega telefona še nisem imel v roki, samo po izkušnjah s Hero in Desire, po moje ne boš zgrešil z nakupom.

LP!
Nazaj na vrh
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.26

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 7:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sem kupil HTC HD pred skoraj dvemi leti sem bil tako presenečen nad njim in zadovoljen z vsem kar mi ponuja (oblika, velik zaslon, malo morje funkcij, ...) da sem se odločil da gledam od zdaj naprej samo še HTC in moj naslednji telefon bo HTC Touch HD3 (se splača počakati).

Kar se pa tiče ajfona pa imam neko svoje mnenje... Apple je veliko podjetje ki ima nek svoj poseben stil ter tehnologijo. Razvija naprave katere se kasneje kopira in kopira. K sreči ima veliko podporo po svetu največjo v Ameriki, zato je tako precenjen in prehvaljen (ameriški ego). Če bi imel denarja na pretek bi imel precenjeni Iphone (4) kot fancy gadget bi pa poleg tega imel tudi še kak drug telefon tak ki bi vsaj lovil signal če bi ga držal za kovinsko ohišje Very Happy

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70769.82

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 7:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
davyd1994
Član
Član

Pridružen-a: Sob 17 Okt 2009 21:26
Aktiv.: 0.28
Kraj: Šentjur pri Celju-Ponikva

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 8:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala vsem za nasvete!
Verjetno se bom odločil za nakup tega telefona ampak vse bolj se nagibam k drugim HTCjem npr.: desire, legend, HD2 in podobnim. Sploh zaradi tega videa: http://www.engadget.com/2010/06/28/htc-wildfire-review/ (Proti koncu videa je prikazana hitrost brskanja po netu.)
Res pa je da je cenovno bolj dosegljiv.
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.45
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 8:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Včeraj sem kupil HTC Desire. Pozna se 1GHz procesor v vseh pogledih Smile Hitrost, grafika, HD videi in baterija Twisted Evil

Tak telefon je namenjen internetu in skoraj ne vidim smisla, da ga pustiš brez "hrane". Sam menda - po pričanju sodelavcev - prenese nekje 300MB na mesec. Sam sem mu dal 2GB, da ne bo "lačen".
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 9:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mucek4 je napisal/a:
Včeraj sem kupil HTC Desire. Pozna se 1GHz procesor v vseh pogledih Smile Hitrost, grafika, HD videi in baterija Twisted Evil

Tak telefon je namenjen internetu in skoraj ne vidim smisla, da ga pustiš brez "hrane". Sam menda - po pričanju sodelavcev - prenese nekje 300MB na mesec. Sam sem mu dal 2GB, da ne bo "lačen".

Prenese tolk, kolkr mu pustiš, da prenese Very Happy

Ko brskaš po polnih internetnih straneh, pogledaš kakšen youtube video itd. se MB kar hitro nabirajo. Če pa malo paziš, update-aš programe preko WiFi-ja, pride prenos na mesec čist lepo pod 100 MB.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.36
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 9:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LEDuser je napisal/a:
Kar se pa tiče ajfona pa imam neko svoje mnenje... Apple je veliko podjetje ki ima nek svoj poseben stil ter tehnologijo. Razvija naprave katere se kasneje kopira in kopira. K sreči ima veliko podporo po svetu največjo v Ameriki, zato je tako precenjen in prehvaljen (ameriški ego). Če bi imel denarja na pretek bi imel precenjeni Iphone (4) kot fancy gadget bi pa poleg tega imel tudi še kak drug telefon tak ki bi vsaj lovil signal če bi ga držal za kovinsko ohišje Very Happy

mac.jpg
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  mac.jpg
 Velikost datoteke:  18.25 KB
 Downloadano:  12 krat

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 1 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni