|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
davyd1994 Član

Pridružen-a: Sob 17 Okt 2009 21:26 Prispevkov: 53 Aktiv.: 0.28 Kraj: Šentjur pri Celju-Ponikva
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka1995 Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42 Prispevkov: 614 Aktiv.: 3.32 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
HTC ima nasploh kar dobre Mobilnike. Jaz sem imel HTC Tytn 2, motilo me je samo to da je bil zelo počasen! Zato pa mora mobilnik imeti dosti zmogljiv procesor (CPU). Tale HTC Wildfire ima tako srednje dober procesor... Ima pa Android OS, ki pa je zelo dober! Mobilnik se mi zdi kar dober. Jaz osebno ne predlagam mobilnika z Windows Mobile OS, ker je zelo počasen. Osebno pa imam rajši Iphone 4 Moje mnenje.
LP Luka
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj vraga iPhone? Tale Wildfire je enako zmogljiv, cena pa je 1/3 iPhone-a oz. v z naročnino za manj kot 100€. Imaš še bolj high-end HTCje; Desire, Nexus One, HD2 Mini, HD2, EVO 4G... Res da iPhone ima še "tipko" za takojšen izklop omrežja, kar HTCji še nimajo, je pa odločitev tvoja.
http://www.youtube.com/watch?v=ULv-0xcciFE
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka1995 Član

|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
xsyt je napisal/a: |
Zakaj vraga iPhone? Tale Wildfire je enako zmogljiv, cena pa je 1/3 iPhone-a oz. v z naročnino za manj kot 100€. Imaš še bolj high-end HTCje; Desire, Nexus One, HD2 Mini, HD2, EVO 4g... |
Jaz osebno sem bolj navajen na iphone in HTC je tudi zelo dober mobilnik, nekateri tudi presežejo 600eur. Iphone pa ima OS Mac to je pa čisto neki drugega kot Android in WM. Pa iPhoni in iPadi imajo zelo dober Touch, ki ga HTC nima! Jaz nikoli nisem bil razočaran nad svojim iPhonom, razen če imaš iPhona hrvaškega porekla se ti lahko hitro zaklene
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
xsyt Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19 Prispevkov: 1346 Aktiv.: 6.48 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2010 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj nekateri tako vneto trdite da je tocuh nekaj posebnega na iPhonu? Jaz nikoli nisem opazil razlike na malo boljšem HTCju in iPhone-u.
http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc še ena primerjava
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcride Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36 Prispevkov: 788 Aktiv.: 4.14 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:00 am Naslov sporočila: |
|
|
xsyt je napisal/a: |
Zakaj nekateri tako vneto trdite da je tocuh nekaj posebnega na iPhonu? Jaz nikoli nisem opazil razlike na malo boljšem HTCju in iPhone-u.
http://www.youtube.com/watch?v=3Buh_dkzpYc še ena primerjava |
Ker ga nisi uporabljal dlje časa!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka1995 Član

|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:03 am Naslov sporočila: |
|
|
In mogoče zato ker novi HTCji imajo HTC Sense, samo noben mobilnik nima boljšega toucha kot iPhone! 100% Sem imel že v roki HD2 in se ne more primerjat z iPhonom! Je pa HTC Wildfire za svoje cene na paket še kar dober.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:10 am Naslov sporočila: |
|
|
luka1995 je napisal/a: |
In mogoče zato ker novi HTCji imajo HTC Sense, samo noben mobilnik nima boljšega toucha kot iPhone! 100% Sem imel že v roki HD2 in se ne more primerjat z iPhonom! |
To je res, zal ali pa ne!
Vam povem jaz nebi imel niti enega niti drugega, rad bi imel OBA! Tako bi resli problem.
_________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.65 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 6:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem prej imel iPhone, trenutno imam HTC Hero. Ne bi rekel da je touchscreen dosti boljši na iPhonu, mogoče za odtenek. Kar je dosti boljše na iPhonu, je premikanje - slidanje, kjer je iPhone res boljši, bolj tekoč. Kar se brskanja po internetu tiče, je pa HTC boljši.
Nasploh mi je večina stvari na HTC-ju bolj všeč, kar pa je seveda stvar osebnega okusa. Oba telefona sta dobra.
davyd1994, točno tega telefona še nisem imel v roki, samo po izkušnjah s Hero in Desire, po moje ne boš zgrešil z nakupom.
LP!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.26 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 7:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Ko sem kupil HTC HD pred skoraj dvemi leti sem bil tako presenečen nad njim in zadovoljen z vsem kar mi ponuja (oblika, velik zaslon, malo morje funkcij, ...) da sem se odločil da gledam od zdaj naprej samo še HTC in moj naslednji telefon bo HTC Touch HD3 (se splača počakati).
Kar se pa tiče ajfona pa imam neko svoje mnenje... Apple je veliko podjetje ki ima nek svoj poseben stil ter tehnologijo. Razvija naprave katere se kasneje kopira in kopira. K sreči ima veliko podporo po svetu največjo v Ameriki, zato je tako precenjen in prehvaljen (ameriški ego). Če bi imel denarja na pretek bi imel precenjeni Iphone (4) kot fancy gadget bi pa poleg tega imel tudi še kak drug telefon tak ki bi vsaj lovil signal če bi ga držal za kovinsko ohišje
_________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70769.82
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 7:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
davyd1994 Član

Pridružen-a: Sob 17 Okt 2009 21:26 Prispevkov: 53 Aktiv.: 0.28 Kraj: Šentjur pri Celju-Ponikva
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 8:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem za nasvete!
Verjetno se bom odločil za nakup tega telefona ampak vse bolj se nagibam k drugim HTCjem npr.: desire, legend, HD2 in podobnim. Sploh zaradi tega videa: http://www.engadget.com/2010/06/28/htc-wildfire-review/ (Proti koncu videa je prikazana hitrost brskanja po netu.)
Res pa je da je cenovno bolj dosegljiv.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.45 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 8:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj sem kupil HTC Desire. Pozna se 1GHz procesor v vseh pogledih Hitrost, grafika, HD videi in baterija
Tak telefon je namenjen internetu in skoraj ne vidim smisla, da ga pustiš brez "hrane". Sam menda - po pričanju sodelavcev - prenese nekje 300MB na mesec. Sam sem mu dal 2GB, da ne bo "lačen".
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 9:03 am Naslov sporočila: |
|
|
mucek4 je napisal/a: |
Včeraj sem kupil HTC Desire. Pozna se 1GHz procesor v vseh pogledih Hitrost, grafika, HD videi in baterija
Tak telefon je namenjen internetu in skoraj ne vidim smisla, da ga pustiš brez "hrane". Sam menda - po pričanju sodelavcev - prenese nekje 300MB na mesec. Sam sem mu dal 2GB, da ne bo "lačen". |
Prenese tolk, kolkr mu pustiš, da prenese
Ko brskaš po polnih internetnih straneh, pogledaš kakšen youtube video itd. se MB kar hitro nabirajo. Če pa malo paziš, update-aš programe preko WiFi-ja, pride prenos na mesec čist lepo pod 100 MB.
_________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni