|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
brencl47 Neznanec

Pridružen-a: Čet 26 Avg 2010 12:29 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Avg 26, 2010 12:40 pm Naslov sporočila: grunding 3942 - podnapisi |
|
|
Pred časom sem kupil LCD TV Grunding VISION 3 32-3942 T/C, pa sem naletel na težavo in sicer nikakor ne morem dobiti podnapisov na kanalih kot so Discovery, History, itd. V televizorju imam kodirno kartico TELEMACHA. Pripomnim naj, da na taistih kanalih sprejemam podnapise na drugem televizorju, ki je povezan preko zunanjega digitalnega pretvornika.
Na Telemachu mi ne morejo nuditi ustrezne pomoči!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LinuxFuter Član

Pridružen-a: Pon 18 Jun 2007 14:40 Prispevkov: 389 Aktiv.: 1.77 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Avg 26, 2010 12:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš na dalincu tipko za podnapise (vsaj pri sonyu je tako)? Si se sprehodil po menijih pa kje opazil opcijo subtitles? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brencl47 Neznanec

Pridružen-a: Čet 26 Avg 2010 12:29 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Avg 26, 2010 1:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
LinuxFuter je napisal/a: |
Imaš na dalincu tipko za podnapise (vsaj pri sonyu je tako)? Si se sprehodil po menijih pa kje opazil opcijo subtitles? |
Seveda sem se - pa ni nič pomagalo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni