|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Avg 28, 2010 10:22 am Naslov sporočila: Navigacijski softwer NDrive kdo ga uporablja |
|
|
Pred tednom dni sem zasledil tale program Ndrive
http://www.ndriveweb.com/
in si ga poizkusno naložil. Zadeva deluje elo hitro odzivno predvsem pa mnogo stabilnejše kot recimo Garmin.
Vseeno bi me zanimalo ali je med vami še kakšen uporabnik tega SW.
Ne znam namreč nastaviti poti med točkami oziroma kako obstoječo ruto spremeniš, da gre skozi na novo določeno točko. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Ned Avg 29, 2010 1:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ga občasno uporabljam, sicer ne najnovejšo verzijo in deluje zelo v redu. Edino Slovenija je bolj slabo pokrita, razen večjih mest. Možnosti vmesnih točk pa še nisem zasledil, da bi ta navigacija omogočala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Avg 29, 2010 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Andrej64 je napisal/a: |
Ga občasno uporabljam, sicer ne najnovejšo verzijo in deluje zelo v redu. Edino Slovenija je bolj slabo pokrita, razen večjih mest. |
Ja sem ga prejšnji teden testiral po Nemčiji..
Deluje zelo hitro, zanesljivo, natančno in zelo stabilno..
Edino te opcije za spremembo vmesnih točk.. tega še nisem pogruntal..
Ko izračuna ruto ponudi možnost izbira alternative in ko to zgenerira malo spremni pot.. No vseeno bi bilo včasih dobo, da bi ročno določil kje naj te vodi..
Še posebej če veš kje so zastoji.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni