|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
M.Pecar Član

Pridružen-a: Tor 30 Jan 2007 18:56 Prispevkov: 142 Aktiv.: 0.63 Kraj: Lj.Crnuce
|
Objavljeno: Pon Sep 13, 2010 11:49 am Naslov sporočila: |
|
|
V WinXP: Control panel ---> System ---> Advanced ---> Startup and Recovery ---> System Startup ---> določaš lahko vrstni red sistemov in čas prikaza vseh sistemov na zaslonu (default 30 sek)
Mislim da je enako tudi v Win7. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pon Sep 13, 2010 1:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da je problem NEzaznavanja razlike v hitrosti delovanja 32 in 64 bitnega sistema v drugih komponentah - med glavnimi je počasnost diska. Winsi itak bogato škrebljajo po njem in to je glavni krivec za "počasnost". Tako ti nič ne pomaga če CPU nek proces opravi v recimo 1 uS namesto v 10 uS (kar je desetkrat hitreje), če za to da prebere datoteko čaka 1 mS ali več. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
battlefield Neznanec

Pridružen-a: Pet 25 Feb 2011 1:32 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.05 Kraj: Planina pri Postojni
|
Objavljeno: Pet Feb 25, 2011 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo zamujam ampak meni je to uspelo v zaženi>msconfig>boot in tam sem označil OS in spodaj kliknil set as default vendar se pa ne spomnim če je bilo še kaj drugega (takrat sem še testiral visto). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni