www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

s.p. in Ocena tveganja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
BorisK
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Apr 2008 23:43
Aktiv.: 1.33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 4:57 pm    Naslov sporočila:  s.p. in Ocena tveganja Odgovori s citatom

Se opravičujem, če nisem najbolj prav zadel foruma.

Odprl sem si s.p. in zdaj me čaka najprej izpit iz Varstva pri delu, potem pa še izdelava Ocene tveganja. Prvo 30 EUR, drugo prijaznih 100. Evil or Very Mad

Gotovo ima kdo izkušnje s tem, ali se da temu strošku kako izogniti, potegniti kakšno bližnjico, kaj spacati sam?

Hvala za nasvete.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.68
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 11:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To so precej majhni stroški v primerjavi s tem kar sledi - od računovodstva do davkarije Wink
integrerc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50
Aktiv.: 1.86
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 11:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Škoda sam pacat, moraš dat nekomu narediti, pa če prav ni komplicirano.
BojanR
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52
Aktiv.: 3.31
Kraj: Vnanje Gorice

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 25, 2010 9:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Varstvo pri delu je na zbornici zastonj, ker plačuješ članarino (vsaj na Viču je tako).
Oceno tveganja pa narediš sam, če si le pismen boš napravil bolje kot kakšen zunanji. Vzameš vzorec in ga prirediš na svojo dejavnost, če ti bo delal zunanji, bo pa samo vzorec skopiral. Tudi vzorce ocene boš dobil na zbornici.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
brezlj
Član
Član

Pridružen-a: Pon 10 Maj 2010 13:44
Aktiv.: 0.07

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 8:17 pm    Naslov sporočila:  Re: s.p. in Ocena tveganja Odgovori s citatom

BorisK je napisal/a:
Se opravičujem, če nisem najbolj prav zadel foruma.

Odprl sem si s.p. in zdaj me čaka najprej izpit iz Varstva pri delu, potem pa še izdelava ocene tveganja Projekt varnost. Prvo 30 EUR, drugo prijaznih 100. Evil or Very Mad

Gotovo ima kdo izkušnje s tem, ali se da temu strošku kako izogniti, potegniti kakšno bližnjico, kaj spacati sam?

Hvala za nasvete.

Sam sem izdelal oceno tveganja, podjetje, ki se strokovno ukvarja s temi zadevami pa mi je prijazno odstopilo nek splošen model, ki sem ga nato sam nekoliko preoblikoval. Ko je bila pri meni inšpekcija, je bilo vse ok. Je pa tudi res, da moja dejavnost niti ni tako zakomplicirano, zato je bilo oceno tveganja povsem enostavno pripravit.

Nazadnje urejal/a brezlj Pon Avg 12, 2013 2:38 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.05
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 11:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko ta osnutek daš na forum? Bi prišel prav ... Smile

LP, Grega

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni