|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Spajky Član

Pridružen-a: Ned 27 Jun 2010 0:05 Prispevkov: 1095 Aktiv.: 5.98 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 11:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Zapisujte s polovično brzino zmožnosti ploščka !  _________________ LP! - ¤ - myWebSite deleted by SiOL stuff (again!) ¤¤ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.56 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 11:29 am Naslov sporočila: |
|
|
dvd-ji so v tortici v omari na suhem, skriti pred sončno svetlobo... stari so cirka 2-3 leta
pečem vedno na najnižji hitrosti ko pečem slike (iso) pa naj bo to CD ali DVD
dvomim da je pekač kriv, kajti podobno sem imel na domačem računalniku, nov pekač pa ni pekel, ko pa sem ponovno naložil windowse pa je peklo vse normalno
nažalost tu na prenosniku ta rešitev ni pomagala  _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.15 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 11:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne veš kaj se je z mediji dogajajo preden so prišli do tebe. In obstaja trditev, ne vem ali je to mit ali dejstvo, da so mediji v torticah slabše kvalitete.
Če ta trditev drži, je po moje to posledica pakiranja v tortice.
Upoštevaj nasvet, ki ti ga je dal Spajky. Tistih nekaj sekund daljša peka, lahko pomeni precej razlike. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.56 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 11:46 am Naslov sporočila: |
|
|
@Azrel ja pomojem da je pakiranje krivo, glede hitrosti sem pa že povedal, da vedno pečem na najnižji hitrosti, max hitrost skoraj da ne uporabljam, ker vse ostale stvari prenašam z USB-jem ali pa imam arhivirane na prenosnem disku (1TB) ... tukaj se gre za peko windows in linux slike _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
R33D3M33R Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56 Prispevkov: 244 Aktiv.: 1.25
|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čisto mogoče je, da si naletel na slabo serijo. Pri poceni medijih pač ne moreš pričakovati, da bodo delali vsi. Sem se enkrat opekel s Smartbuy CDji, od takrat sem previdnejši pri nakupu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

|
Objavljeno: Tor Sep 28, 2010 12:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
ma zanimivo je da do sedaj so vsi DVD-ji lepo delovali ... problemi so se pojavili šele v zadnjem mesecu ...
je pa res da so bili med cenejšimi  _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Batman Član

Pridružen-a: Sre 10 Sep 2008 21:43 Prispevkov: 230 Aktiv.: 1.12 Kraj: Notranjska
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor vem pri "calibration error" pomaga le menjava pekača.
Po domače povedano, laser je šel u maloro. Je pa res, da ponavadi crkne le en laser, se pravi če ti ne peče DVD-jev, lahko še vedno pečeš CD-je, in obratno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.68 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 10:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
folc, dve ali tri leta stari mediji so meni naredili toliko sivih las da verjel ne bi. Imel sem zalogo takih medijev, ker je bila cena ugodna, pa sem jih malo več kupil.
Če skrajšam; niti eden medij, ki sem ga hotel "zakurit" (ne glede na hitrost!) ni bil normalno zapisljiv. Kakšna izjema se je resda zgodila, ampak to je to. Sem najprej menjal pekač, pa je bila zgodba ista. Menjal medije z novimi, nobenih težav - tudi na starem pekaču. Moja zgodba pač, a z istimi simptomi kot so tvoji.
Preizkusi tvoj pekač še s kakšnim drugim medijem, boš hitro vedel na čem si. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zizeb291288 Član

Pridružen-a: Sre 09 Dec 2009 15:25 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.06
|
Objavljeno: Pon Okt 11, 2010 10:42 am Naslov sporočila: power calib. error |
|
|
Probej zapisovat na najmanjši hitrosti. Pojdi na nadzorno ploščo pod skrbniška orodja, storitve. Potem najdi tole "IMAPI CD-Burning COM Service" nato desni klik in lastnosti, zagon spremeni na onemogočeno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni