|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Majster Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05 Prispevkov: 344 Aktiv.: 1.81 Kraj: Majšperk
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 5:07 pm Naslov sporočila: Uredi gumb |
|
|
Kam se nam je pa skril gumb za urejanje? Že včeraj sem zasledil post z to pripombo in danes sem opazil, da ga tudi jaz nimam.
lp
_________________ Smith & Wesson — the original point and click interface. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Majster Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05 Prispevkov: 344 Aktiv.: 1.81 Kraj: Majšperk
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.31 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 5:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
V tistem podforumu ga tudi jaz nimam
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.64 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
V izpitnem forumu je (iz meni nepoznanega razloga) izklopljeno urejanje. Po mojem je frekni pozabil to vklopit. Ali pa namerno, ker so nekateri pametni tik pred ban-om s foruma "počistili" vse svoje prispevke...
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.60 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 7:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem Frenkija že zasebno povprašal o tem, pa mi je odgovoril, da namerno, res nekateri pobrišejo kaj... pa potem tema izgubi pomen, ko so notri prazni odgovori.
Po mojem mnenju je to nesmiselno, saj v primeru neurejene teme ali pa teme brez pomena, lahko preprosto pobriše, tako kot bi lahko pobrisali vsaj 10% tem na forumu, ker so zelo zasvinjene z offtopicem.
Odločitev je v lastnikovih rokah, tako da naj se on ubada s tem, jaz samo pravim, da je offtopic veliko večji problem, kot morebitni pobrisani odgovori, tako da bojazen in onemogočeno urejanje nima nobene smiselne osnove
.
_________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.18 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislmi, da je kar prav tako kot je. Je zopno, če se zatipkaš, moderatorji imajo več dela, ampak se splača zaradi vsaj enega razloga:
Zakaj bi dopustili, da nek [vstavi poljubno "hvalnico"] na koncu zbrisal dokaze o svojih podvigih, tako kot jih je en primerek na forumu železna cesta in je možno rekonstruirati samo iz citatov in odgovorov ostalih udeležencev kaj se je dogajalo ?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 19.99
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 10:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rešitev je časovna omejitev popravljanja/brisanja prispevkov, recimo 15 minut po oddaji.
Po oddanem naslednjem prispevku (drug avtor) brisanje ne sme biti več možno, popravljanje pa le še morda par minut.
Ako bi bil omogočen vpogled v zgodovino popravkov, bi bilo omejevanje popravljanja nesmiselno.
Prav tako bi bilo za premisliti o individualnih pravicah uporabnikov.
Nekatere zadeve so stvar tehničnih zmožnosti foruma, nekatere pa stvar lastnika.
Bi pa bilo v oddelkih, kjer je brisanje/popravljanje onemogočeno, zelo zaželjeno prikazati ustrezno obvestilo poleg gumba za oddajo sporočila.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.95 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Nov 02, 2010 1:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Izpiten forum je poseben oddelek in temu gre poseben tretman. Urejanje pač ni dovoljeno. Razlogi niti niso pomembni. Tako pač je !
Dovolj debate na to temo !
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 2 dni