www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem v Pordenone
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 04, 2010 11:43 am    Naslov sporočila:  Sejem v Pordenone Odgovori s citatom

http://www.fierapordenone.it/minisiti/40/page.php?sid=cc07732fb3b6e0701818bd327f5adc4a&pageid=MAPAG05O
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.70
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 04, 2010 12:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Komaj cakam, mi gremo s solo na sejem. To bo zame drugic in zadnjic s solo... Confused
Lani sem bil prvic, sem videl kaj vse imajo, tako da ze imam narejen spisek za nakup.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sadida
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Apr 2009 12:53
Aktiv.: 3.23
Kraj: Zasavje

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 04, 2010 5:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bi delil z nami spisek, ali pa če malo poveš kaj si videl. Letos grem prvič in me zanima koliko denarja naj vzamem seboj. Razna šara in "igrače" me ne zanimajo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 04, 2010 5:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja veliko je racunalniskih stvari, rabljeni osciloskopi, frekvenc metri, funkcijski generatorji, ogromno elementov lahko kupis na kilo, ogromno pripomockov-pincete, pumpice,spajkalniki, odspajkovalne naprave, vsega je samo je potrebno paziti, stvari se prodaja na stojnicah in imajo veliko enakih stvari, ampak cena pa ni enaka. Spisek bom pripel ko pridem domov. Bo pa velika gzva in ce si v skupini ali paru moras biti pozoren da se ne izgubis Smile

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sadida
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Apr 2009 12:53
Aktiv.: 3.23
Kraj: Zasavje

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 04, 2010 5:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kakšne so cene rabljenih osciloskopov? Se da dobiti tudi kakšen set smd uporov in kondenzatorjev različnih vrednosti?
Nazaj na vrh
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.79
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 04, 2010 6:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolikor sem nazadnje videl so bili osciloskopi presneto dragi. Najcenejši je bil neki zelo star z zelo majhnim zaslonom in je bil 300€ Shocked
start
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 04, 2010 7:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar se tice denarja in cen, lani sem s seboj imel 70€ in sem vse porabil, letos bom vzel 150€ in bom vrjetno tudi tokrat vse porabil. Glede sortimentov oz SMDjev, nisem jih videl, je bilo prevec vsega, mogoce pa so bili. Pomojem se vsak nakup izplaca, razen takih kot je bil omenjen oskiloskop za 300€ Sad

Aljaž T.
Nazaj na vrh
powr
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20
Aktiv.: 3.13
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 05, 2010 2:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sejem se bliza. KAko je s cheap ticketom? Ga ze ma kdo?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Mihec
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Mar 2006 20:10
Aktiv.: 1.77
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 05, 2010 4:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jutri je med drugimi tudi sejem v Udinah.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 05, 2010 5:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Res je ! Meni je celo bolj zanimiv kot v Pordenone.

Lahko pridete celo do znižane vstopnine.

http://www.compendiofiere.it/schedaudine.html

upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.25
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 05, 2010 8:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali pa kar tukaj, glej udine.pdf .
Tudi jaz planiram nedeljo, ..

Lp 5er

simens312
Član
Član

Pridružen-a: Tor 16 Mar 2010 21:08
Aktiv.: 0.88
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 06, 2010 8:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Razz Hvala za informacijo.
Nazaj na vrh
YaNkEE
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Sep 2008 13:47
Aktiv.: 0.29
Kraj: V osrčju dežele Terana

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 07, 2010 1:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes obiskal sejem. Prijetno presenečen, saj se je sejem izkazal za manjši Pordenone. Sejem je razdeljen v dve hali. Veliko ljudi vendar ni gneče.
Stojnice pa kot ponavadi, čeprav veliko manj kitajske robe kot v Pordenonu.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 07, 2010 1:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že kdo ima kupon za pordenone ... (sem že mesec nazaj spraševal pa ni bilo odgovora ) Rolling Eyes

Sicer pa se bom udeležil sejma avto pa imam že poln Very Happy

a.sukljan
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Mar 2010 20:22
Aktiv.: 0.46
Kraj: Črni Kal

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 09, 2010 7:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz in sošolc greva..edino kupon če se da dobiti mogoče...

Lp

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni