|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PonosniSlovenec Član

Pridružen-a: Ned 16 Maj 2010 11:46 Prispevkov: 137 Aktiv.: 0.74 Kraj: Ljubjana
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 5:01 pm Naslov sporočila: Anonimnna pošta |
|
|
Kaj ima kdo kake izkušnje če bi se dalo pač nekako da bi ti nekdo poslal nekaj, in mu nebi blo treba povedati tvojega naslova? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.11 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 5:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če si ponosen, pa bodi še ponosen na vsebino ki jo pošiljaš!
Sicer pa enostavno odpreš xxyy naslov in od tam pošlješ _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.70 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam s predhodnikom. Pa tudi njegova varijanta ni slaba. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PonosniSlovenec Član

|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
No pardon, nisem mislil e-pošte mislil sem pisma kot navadno pošto. Gre se za to, da ne rad izdajam vsakomur mojega naslova. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S57NNT Član

Pridružen-a: Pon 21 Sep 2009 7:50 Prispevkov: 298 Aktiv.: 1.55 Kraj: Ljubljana - okolica
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poštni predal, vendar mislim, da so bile tu vsaj včasih neke omejitve za fizične osebe, polegtega pa to stane. najbolje, da pokličeš na pošto in se pozanimaš, kakšni so pogoji.
Druga možnost pa je, da ti, kdorkoli že, pošilja poštno ležeče. _________________ Preprostost še ne pomeni zaostalosti!
(Aleksander Sergejevič Jakovljev) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.00
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 6:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na pošti povprašaj za sistem "poštno ležeče", če se jim bo dalo ukvarjati s tabo, saj imajo take zadeve največkrat močan vonj po nategu prek malih oglasov  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2105 Aktiv.: 8.88 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 7:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.61 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poštno ležeče še vedno deluje in običajno gre veliko pošiljk iz erotičnih trgovin prav na take naslove he he
Nekaterim je nelagodno naročat ali prejemat raznorazne zadeve na pravo ime in naslov, nekateri to radi malo izkoristijo v nečedne namene, nekateri...
Kakorkoli, zadeva "špila" pozanimaj se na pošti, da boš dobil info iz prve roke in če boš naročal na poštno ležeče in če bo to na izmišljeno ime, se ne potem čudit, če bi slučajno želeli pri prevzemu videti kakšen dokument pri odkupnih pošiljkah naj ne bi bilo problema, ker je poštarjem pomembno le, da dobijo tisti denar in tudi logično je, da če nekdo plača, da je paket njegov
Sem že pošiljal na poštno ležeče, ampak sem v tem primeru zahteval plačilo vnaprej, šlo je za kemikalije, da doma ne bi vedeli kaj mulc kupuje
. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PonosniSlovenec Član

|
Objavljeno: Ned Nov 28, 2010 11:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj to mene malo za*ebava ko tudi imena najraje nebi dal pravega (nikoli neveš kdo bo to izkoristil, če se gre za neznanca) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 1:06 am Naslov sporočila: |
|
|
reber je napisal/a: |
Poštno ležeče še vedno deluje in običajno gre veliko pošiljk iz erotičnih trgovin prav na take naslove he he |
Si pa dobro poučen ! _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.61 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Nov 29, 2010 8:42 am Naslov sporočila: |
|
|
sraka je napisal/a: |
reber je napisal/a: |
Poštno ležeče še vedno deluje in običajno gre veliko pošiljk iz erotičnih trgovin prav na take naslove he he |
Si pa dobro poučen ! |
Ja, res je , oče je bil poštar več kot 25 let, trenutno sta dva moja kolega poštarja, z upravnikom na pošti sva na "ti" ...
In tudi to je možno, da na pošti v prisotnosti dveh zaposlenih na pošti, še najraje v prisotnosti upravnika, lahko skupaj odpreš odkupni paket in če kaj ne štima, ga preprosto zavrneš, seveda je v tem primeru treba narediti zapisnik, ampak nič hudega, "nategnit" te pa pošiljatelj le ne more
Poštno ležečo pošiljko še nikoli nisem naročil, pošiljal sem pa že velikokrat. Ne vidim nobenega smisla, da bi jaz prejemal anonimno, ker tako ali tako večinoma javno delujem
PonosniSlovenec je napisal/a: |
Saj to mene malo za*ebava ko tudi imena najraje nebi dal pravega (nikoli neveš kdo bo to izkoristil, če se gre za neznanca) |
Glede na tvoj vzdevek in avatar, bi si lahko mislil, da sodeluješ na forumu, kjer lahko preberemo tudi kaj ostrega in če si slučajno med pisci takih vsebin, se mogoče bojiš upravičeno
No, saj te ne obtožujem nič, samo ob pogledu na vzdevek in avatar sem dobil tako asociacijo, da ne bo kakšne zamere  _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni