www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

teževe z usb -jem pri digitalnem pretvorniku

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
course03
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 04 Dec 2010 16:51
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 05, 2010 2:44 pm    Naslov sporočila:  teževe z usb -jem pri digitalnem pretvorniku Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Na usb ključ sem si naložil divx film. Format usb -ja in digitalnega pretvornika je isti FAT32. Ko priključim ključ mi ga digitalni pretvornik prepozna a ko stisnem tipko play pa mi filma ne predvaja in mi vrže ven. Kaj bi bilo lahko narobe?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kastaneda
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18
Aktiv.: 2.41

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 05, 2010 3:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Divx ima več vrst kodekov, predvajalniki pa ponavadi poznajo tri. Poglej na računalniku kater tip kodeka je uporabljen in dokumentacijo predvajalnika, pa boš takoj vedel.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.20
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 05, 2010 3:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imaš predvajalnik, ki ne podpira kodeka v katerem je zapisan DivX film ali pa je datoteka s filmom poškodovana.

Preveri, če je mogoče film predvajati na računalniku.

Če deluje, preveri, če obstaja nadgradnja firmwarea za digitalni pretvornik, ki si ga lastiš (točno ta model) in če je na voljo, firmware nadgradi točno po navodilih, da ne pokvariš ali onesposobiš pretvornika.

Mogoče bo potem delalo, vendar 100% zagotovila ni.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sraka
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52
Aktiv.: 2.38
Kraj: PMAVs

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 05, 2010 3:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsi vaši odgovori so glede na naslov teme offtopic!

S katero roko si držal digitalni pretvornik in s katero USB ključ?

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni