www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

DVD-Rom ne zazna DVD-ja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
blazkox
Član
Član

Pridružen-a: Čet 19 Mar 2009 22:00
Aktiv.: 0.30
Kraj: Koroška (Podvelka)

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 19, 2010 3:28 pm    Naslov sporočila:  DVD-Rom ne zazna DVD-ja Odgovori s citatom

LP!
Pred kratkim sem na novo inštaliral windowse (windows 7). Takrat mi je vse lepo delal, danes pa sem se hotel inštalirat eno igrco, vstavil sem originalni DVD, čakal in čakal, na koncu pa nič.... Lučka na DVD-Romu gori, kar pomeni da bere DVD, čujem tudi vsem zelo znane zvoke iz DVD-Roma, kurzor se mi spremeni v CD, ko bi pa moglo mi aznat DVD pa ni nič.... ni ne autoruna niti v mojem računalniku ga ne kaže... Probal sem z večimi orginalnimi DVDji, nekatere mi zazna nekatere pa sploh ne.... sem že probal sčistit DVD, izpihal sem DVD-rom, inštaliral Firmware Flash Utility, pa še vedno ne pomaga :/
Moj DVD-rom je: Optiarc DVD/RW 7173S
Lepo prosim za pomoč Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni