|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 9:58 am Naslov sporočila: LOTOS Kranj |
|
|
Sedaj je pa zadosti! Upravičeno dodajam trgovino LOTOS iz Kranja na pranger.
Včeraj pokličem (to se ni zgodilo prvič ) in prijazno vprašam za int.vezje 4017, nakar mi prodajalec (šef trgovine) odgovori, da jih ima.... Super, si mislim...Jih imate 10kom, vprašam... Tip nekaj šteje v slušalko in mi odgovori, da ima, še več kot 10... Rezerviram 10 kom. in mu rečem, da jih pridem takoj ko odpre trgovino iskat....
Danes pošljem sodelavca ob 8h zjutraj v to trgovino, mu naročim da so rezervirani in naj jih kupi 10....
Pride sodelavec nazaj z vrečko in 6-imi kosi notri...To je vse, kar je imel, mi reče....
Popenil sem!!! Nujno sem jih potreboval....
Pokličem v trgovino in ga vprašam, zakaj samo 6kom, če sem jih rezerviral 10, kot je bilo dogovorjeno???
Pa mi odgovori: Jih pač ni bilo...
Ga vprašam če so mal neresni v tej tgovini, ker nisem edini, ki so ga nategnil z materialom, da cen materiala ne omenjam, pa mi odgovori: Bo že držalo...in mi odloži....
Butec!
Ima kdo kakšno podobno izkušnjo???
_________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.01
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 10:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno pogledal samo v komp koliko je zaloge.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 10:16 am Naslov sporočila: |
|
|
S to trgovino imam veliko izkušenj. Žal same slabe. Verjetno jo ne bom nikoli več obiskal.
Sicer pa, odkar lahko naročam pri Farnellu, me take zadeve ne ganejo.
LP
_________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 11:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Tam sem bil vsega ene 5x. Razen nimamo, ne bomo imeli, me ne zanima od njih ne dobiš. Nazadnje sem tam kupil 2 stikala. O ceni raje ne bom, ker bi bilo verjetno ceneje če bi jih naročil preko Farnella. Amapk sem jih rabil in bil sem na Planini...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 16.00
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
@aljoš, od glavne ceste do Lotosa je ~toliko kot do Ebax-a, samo na drugo stran. Se mogoče drugič raje tam pozanimaš.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 11:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, ej...
Pa kako takšna trgovina lahko še sploh posluje??? Kot da se mu jeb_ za vse....
Res me je dobro zafrknil danes...
_________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL:::
Nazadnje urejal/a aljoš Sre Dec 22, 2010 4:29 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frapor Član

Pridružen-a: Pon 02 Apr 2007 17:24 Prispevkov: 240 Aktiv.: 1.08 Kraj: okolica Kranja
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 12:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ta trgovina za mene že dolgo ne obstaja več.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.89 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 1:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lotos je bil zame uporaben takrat ko sem obiskoval "Iskro" in še nisem imel izpita & avta.
Drugače pa so nenormalno dragi (sploh sedaj ko imamo Farnell) in popolnoma neresni, tako da se sprašujem kako jim je uspelo preživeti do sedaj.
LP, Peter
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomaznovak Neznanec

Pridružen-a: Sre 22 Dec 2010 14:24 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 2:47 pm Naslov sporočila: neprimerno, offtopic,.. |
|
|
Mah dejtno no jokat...u jok pa na drevo. V drzavi je demokracijo, vsak gre tja kamor hoce, ne vem zakaj je potrebno pol toliko enega pisanja in jokanja. Pac ne greste v trgovino pa je mir!
Osebno o trgovini nisem imel posebnega mnejna, pac trgovina...do nedavnega, ko so me resili, ker so fantje zelo fleksibilni in pomagajo ce znajo! 3 mesece sem iskal resitev za povezavo dveh komponent, kabel, ki bi ga sicer v ameriki lahko dobil po ceni, ki je bila x6 za ceno, ki sem ga dobil v trgovini. Tako da so mi prihranili precej denarja in časa. Ko pa sem jim rekel, da sem se student, so mi dali se 5 procentov popousta ))
Tudi robe imajo kar nekaj, razumem pa, ce jim kdaj kaj zmanjka, seveda pa ni dopustno, da pokliceš, prašaš če imajo, prideš pa nimajo...!?!?!?
Ja, so trgovine po Slovenije, pa da se malo pokomentiram...EBAX - nic nimajo, IC ELEKTRONIKA - nefleksibilni, pocasni, da me srat vedno prime...tako daje povsod vec ali manj kriza...
Se pravi z moje strani dobijo plus točke in pohvalo!
Way to go LOTOS
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 2:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
tomaznovak je napisal/a: |
Mah dejtno no jokat...u jok pa na drevo. V drzavi je demokracijo, vsak gre tja kamor hoce, ne vem zakaj je potrebno pol toliko enega pisanja in jokanja. Pac ne greste v trgovino pa je mir!
Osebno o trgovini nisem imel posebnega mnejna, pac trgovina...do nedavnega, ko so me resili, ker so fantje zelo fleksibilni in pomagajo ce znajo! 3 mesece sem iskal resitev za povezavo dveh komponent, kabel, ki bi ga sicer v ameriki lahko dobil po ceni, ki je bila x6 za ceno, ki sem ga dobil v trgovini. Tako da so mi prihranili precej denarja in časa. Ko pa sem jim rekel, da sem se student, so mi dali se 5 procentov popousta ))
Tudi robe imajo kar nekaj, razumem pa, ce jim kdaj kaj zmanjka, seveda pa ni dopustno, da pokliceš, prašaš če imajo, prideš pa nimajo...!?!?!?
Ja, so trgovine po Slovenije, pa da se malo pokomentiram...EBAX - nic nimajo, IC ELEKTRONIKA - nefleksibilni, pocasni, da me srat vedno prime...tako daje povsod vec ali manj kriza...
Se pravi z moje strani dobijo plus točke in pohvalo!
Way to go LOTOS |
Tako je, vsak lahko gre kamor hoče PA SE OPEČE! Prav je, da se take zadeve obesijo na velik zvon. Zakaj bi moralo biti še več "žrtev."
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.01
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 3:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ježeš no.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 3:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
tomaznovak, tvoj post je povsem neprimeren, tvoje obnašanje pa tudi.
Že v prvem postu na tem forumu kršiš kup pravil.
Najprej je problem pravila št.1 Razumel bi, da nimaš možnosti šumnikov, a to ni res, saj si "č" in "š" kar nekajkrat uporabil.
Tudi pravilo št.2 je kršeno. V temi se namreč pljuva po nekom. Torej to pomeni ne samo offtopic, temveč tudi odkrito nasprotovanje podforumu "Pranger". Postavi se seveda vprašanje zakaj si se sploh prijavil?
Tudi tretje pravilo si uspel prekršiti, saj v zadnjem stavku delaš reklamo.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 3:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz tudi mislim, da je pranger ravno za te zadeve, da se ozavesti, obvesti še ostale, preden se opečejo....
Naj poudarim, da nočem nič žalega nobenemu, samo kar je preveč, je preveč....
BTW: Silvo
Zdaj vsi veste, kako je... Samohvala...
_________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tiger Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22 Prispevkov: 1161 Aktiv.: 4.90
|
Objavljeno: Sre Dec 22, 2010 3:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hi
Tudi meni se je že zgodilo, da sem povprašal v Lotos za nekaj, so rekli da imajo, rezerviram, pridem tja, nimajo. Skoraj vedno se pa zgodi, da mi da drugo, kar mu velim, zato vedno pogedam, če je tisto, kar sem naročil. Se mi je zgodili, ko sem prišel domov, opazim napačen kos. Popi....
V lotos grem iskat samo kakšne malenkosti, če je Ebax že zaprt, drugače pa internetna trgovina in ljubljanske trgovine. Skratka ni mi všeč, da v Lotosu nekaj 5x preplačam, so najdražja trgovina, kar jih poznam..
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni